Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Redovisningsekonom till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta som konsult / underkonsult? Nu söker vi redovisningsekonomer för kommande uppdrag till Sundsvall med omnejd.

Vi letar efter ambitiösa och erfarna redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Sundsvall med omnejd. Som konsult hos oss får du tillgång till mångsidiga och intressanta uppdrag inom ekonomi och redovisning. Här kan du arbeta som underkonsult alternativt få en trygg anställning på TNG med kollektivavtal. Är du nyfiken på vad det innebär att arbeta som konsult hos oss? Skicka in din intresseanmälan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kan dina arbetsuppgifter variera beroende på vilket företag du arbetar på. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att:
  • Hantera den löpande bokföringen.
  • Registrera och bokföra betalningar.
  • Ansvara för kontroll av leverantörsfakturor.
  • Upprätta månads-, kvartals-, och årsbokslut.
  • Hantera moms-, skattedeklarationer och sociala avgifter.
  • Analyser av nyckeltal.
  • Lönsamhetsuppföljningar.
Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens.

Hos oss kan du arbeta med redovisning inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag inom försäljning, teknisk utveckling och marknadsföring.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsekonom ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom ekonomi. Du har mycket god erfarenhet av redovisningsarbete och kan självständigt göra ett bokslut. Det är meriterande om du har erfarenhet av årsredovisning.

Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i ekonomisystem. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och flexibel. Du är självgående i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för dina arbetsområden och ser till alla aspekter av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet och slutförande. Vidare är du observant och mottaglig för förändringar.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/