Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Upphandlingsenheten på Örnsköldsviks kommun är kunskapskällan inom upphandling och inköp, här drivs framgångsrika ramavtalsupphandlingar och andra större projekt inom hela kommunen. Du som har arbetslivserfarenhet av upphandling mot entreprenad/bygg är extra intressant för Örnsköldsviks kommun! Är DU upphandlingsenhetens nästa kollega? 

 

Vi strävar efter att vara en arbetsplats i ständig utveckling och med en framåtanda som genomsyrar varje projekt. Hos oss kan du förvänta dig inte bara en meningsfull arbetsplats utan också medarbetarförmåner som flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och möjligheten att ta del av motionstimme.  Att arbeta på distans är möjligt och något som praktiseras frekvent. Gör ditt avtryck hos oss, där varje dag är en möjlighet att vara en del av något stort och viktigt för vår kommun. Välkommen till en plats där din kompetens och entusiasm är nyckeln till vår framgång!

 

Din roll hos oss

Du kommer att arbeta i ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontakter både inom offentlig sektor men också inom näringslivet. Som upphandlare medverkar du i och driver självständigt upphandlingar inom kommunens och kommunkoncernens verksamheter. En viktig del av rollen är att säkerställa att varor och tjänster upphandlas i enlighet med gällande lagstiftning.  Du kommer även att arbeta som ett stöd för övrig organisation i frågor som rör upphandling.

 

Några av dina arbetsuppgifter
 • Arbetsuppgifterna omfattar hela upphandlingsprocessen
 • Utforma kravspecifikationer, skapa förfrågningsunderlag
 • Teckna avtal och ansvara för avtalsförvaltning
 • Tillsammans med enhetens medarbetare utveckla upphandlingsverksamheten

 

Kvalifikationer 

Vi letar efter en person med ett brinnande intresse för inköps- och upphandlingsfrågor. Vi söker dig som är strukturerad och mästare på att planera, organisera och prioriterar, du besitter hög kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Att följa lagar, policys och riktlinjer är för dig en självklarhet. Du trivs i sociala sammanhang och har en god förmåga att förmedla din kunskap till din omgivning både i tal och skrift. Ett krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. 

Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess. 

 

Krav för tjänsten 
 • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot upphandling/inköp, juridik, ekonomi, IT alternativt  annan, för tjänsten, relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms tillräckliga för tjänsten. Du har tidigare arbetslivserfarenheter från liknande arbetsuppgifter som framgår av annonsen. 

   

Meriterande för tjänsten
 • Erfarenhet av arbete enligt LOU
 • Erfarenhet av arbete i upphandlingsverktyget E-Avrop
 • Erfarenhet av att genomföra upphandlingar inom entreprenad området, gärna byggentreprenader.
 • Erfarenhet av att arbeta med upphandling i kommun eller annan politiskt styrd organisation

 

Om du är redo för en roll där ditt intresse och din passion för inköp och upphandling kan blomstra, ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team!

 

Din ansökan

Dina ansökningshandlingar bestående av cv och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-06-13. I denna rekrytering kan personlighetstester och drogtest att förekomma, i Örnsköldsviks kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan förekomma. OnePartnerGroup behandlar samtliga ansökningar för denna tjänst lokalt och endast de kandidater som går vidare i processen kommer efter dialog att presenteras för vår uppdragsgivare. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mail på rund av GDPR. 

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Vedman, VD OnePartnerGroup på 0660-689 602, malin.vedman@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner inom Örnsköldsviks Kommun
Jens Hannemann, upphandlingschef 0660-88863. Facklig företrädare Johanna Martinell, SACO 0660-88666, Madelene Zingmark, Akademikerförbundet SSR 0660-65496

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega I karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö I söder till Kalix I norr, finns vi alltid nära dig.
 

Örnsköldsviks kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.