Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Serviceinriktad B-chaufför för sommaruppdrag på heltid!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu engagerad B-chaufför som brinner för kundmöten. Vår kund i Sundsvall erbjuder en visstidsanställning på heltid, med start i maj till och med vecka 31, med möjlighet till förlängning.

Information om uppdraget:

Som B-chaufför har du ansvar för din egen bil och säkerställer att den lastas med rätt sortiment för distribution till kunderna. Du är den direkta kontaktpunkten med våra kunder och ansvarar för att varorna når dem på bästa möjliga sätt. Det krävs en positiv och serviceinriktad attityd gentemot både kunder och kollegor. Vidare är det viktigt att du upprätthåller god ordning och reda samt visar omsorg om dina arbetsverktyg och omgivning. Tjänsten är säsongsbetonad och kräver att du kan hantera långa arbetsdagar med stresstålighet och självständighet för att möta kundernas behov.

Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är förlagda till vardagar 07.00- 16:30, men vi utgår från att du har en hög ansvarskänsla och inställningen och flexibiliteten att kunna stanna kvar tills jobbet är klart för dagen!

Detta söker vi:

Krav:
B-körkort
Positiv och tillmötesgående attityd
Förmåga att arbeta självständigt och i högt tempo
God fysisk kondition för att klara av arbete med tunga laster
Svenska i tal och skrift
Vill och kan jobba hela den aktuella perioden

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och att du får en visstidsanställning hos vår kund i Sundsvall. Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com