Hoppa till innehåll
Flytt och städningar i Norrland AB logotyp

Verksamhetsansvarig Sundsvall

Vill du leda och utveckla verksamheten i Sundsvall?

Vi söker nu en driven och erfaren verksamhetschef som kan ta ledningen för vår enhet i Sundsvall. Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för att säkerställa att vår verksamhet lever upp till höga kvalitetsmål, arbetsmiljöstandarder och håller sig inom budgetramar samtidigt som vi fortsätter leverera överlägsen kundnöjdhet. Ansvarsområden innefattar våra samtliga grenar av verksamheten inom flytt, städ, montering och magasinering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ansvara för verksamhetens dagliga drift, inklusive personal, resurser och arbetsflöden. Utveckla och implementera strategier för att förbättra kundnöjdheten och uppnå högsta kvalitetsstandard. Säkerställa efterlevnad av företagets riktlinjer för arbetsmiljö och säkerhet. Övervaka och analysera verksamhetens ekonomiska resultat och budget. Rekrytera, utveckla och motivera personalen för att säkerställa hög prestanda och kontinuerlig utveckling. Delta aktivt i fältarbete och utförande av tjänster vid behov.

Kompetenskrav
Tidigare erfarenhet av ledarskap inom logistik, flytt eller magasinering är meriterande. Dokumenterad erfarenhet av personalledning och operativt ansvar. Starka kunskaper inom ekonomistyrning och budgethantering. Förmåga att arbeta strategiskt och leverera resultat i en föränderlig miljö. Utpräglad förmåga att kommunicera och samarbeta med olika intressenter.

Tjänsten kräver minst B körkort och gärna C-kort. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en passionerad och resultatinriktad ledare som kan inspirera sitt team att leverera på högsta nivå. Du trivs med att arbeta i en miljö där snabba beslut och anpassning till förändring är nyckeln till framgång. Din goda kommunikationsförmåga, problemlösningsförmåga och strategiska tänkande kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Vi söker en kollega på heltid. Placering i Sundsvall. Tillträde enligt överenskommelse.

Passar det in på dig eller känner du kanske någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till? Tipsa gärna!
Flytt och städningar i Norrland AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montrab grundades 2010 med visionen om att bygga Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd.

Idag är vi väletablerade på marknaden med tusentals nöjda kunder över hela landet. Montrab har 70 medarbetare med kontor i Falun, Borlänge, Leksand, Västerås och Gävle.