Hoppa till innehåll
Bolagsverket logotyp

Agil teammedlem med inriktning mot Krav/Test

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

Arbetsuppgifter
Vi stärker upp våra utvecklingsteam på IT-avdelningen och vi söker nu två engagerade teammedlemmar med inriktning på agilt krav- och testarbete inom vidmakthållande, vidare- och nyutveckling av våra it-tjänster/komponenter.

Du ingår i ett agilt utvecklingsteam där arbetet präglas av samarbete och dialog. Inom utvecklingsteamet tar ni ett stort ansvar och ni hjälper varandra där det finns behov för att tillsammans nå era leveransmål.

Du arbetar med och ansvarar för utvecklingsteamets uppdrag och teamets it-tjänster/komponenter avseende vidmakthållande, vidare- och nyutveckling samt säkrar drift- och tillgänglighetsperspektivet. Du deltar med stort engagemang i hela utvecklingsarbetet från inledande kravställning och analys till implementering, test och driftsättning. Tillsammans med teamet har du ett it-tjänste- och it-komponentansvar som innebär att ni tillsammans ska säkra att de är tillgängliga för våra kunder samt i förekommande fall hantera incidenter och problem enligt ITIL.

Några av våra framgångsfaktorer är att vi befinner oss i ett ständigt lärande både vad gäller våra arbetssätt och it-tekniker/verktyg för att kunna leverera utifrån våra kunders förväntningar. Vi ser gärna till helheten, vill vara hjälpsamma och tillitsfulla samt prestigelösa gentemot varandra i det dagliga arbetet. Vi ser också gärna möjligheter och är lösningsorienterade i vårt dagliga arbete och åtaganden.

Utifrån verksamhetens krav och behov erbjuder Bolagsverket medarbetare möjlighet att arbeta på distans.

Placeringsort är Sundsvall.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för rollen
  • Minst fyra års praktisk och aktuell erfarenhet av kravhantering och/eller testarbete inom IT-området
  • Erfarenhet av arbete vid medelstor eller stor IT-organisation med inriktning på it-förvaltning och utveckling av it-stöd
Vi ser det också som meriterande om du har praktiskt erfarenhet av att arbeta:
  • i agila team och tillämpa agila arbetssätt (exempelvis SAFe, Scrum eller Kanban).
  • med Beteende Driven utveckling (BDD)
  • med och i ITIL-processerna
  • med ett eller flera testverktyg (exempelvis Jira Xray, Gherkin, Selenium, Cypress m.m.)
  • med tillgänglighet- och UX-arbete i samband med krav- och/eller testarbete (exempelvis WCAG).
Som person behöver du ha en god samarbetsförmåga och lyssna, kommunicera och lösa problem på att bra sätt. Du söker gärna möjlighet till utveckling, gillar att lära dig nya saker och är öppen för förändringar. Du tar de initiativ som krävs och har en förmåga att sätta igång de aktiviteter som behövs för att nå resultatet samtidigt som du också snabbt söker lösningar på uppkomna problem.

För oss är det viktigt att du uttrycker dig mycket väl på svenska och väl på engelska i tal och skrift.

Fakta om tjänsten
Kommun: Sundsvall
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsplats: Bolagsverket It-avdelningen
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 2
Publicerad: 2024-05-02
Ansök senast: 2024-05-26
Yrkesområde: Data/IT
Yrkeskategori: Kravanalytiker

Upplysningar
Tine Kongsholm
Sektionschef
Fackliga representanter för SACO, SEKO och ST
Telefon: 0771-670 670

Ansökan
Referensnummer
AD 68/2024

Övrig information
Bifoga personligt brev och CV.

Bakgrundskontroll av våra slutkandidater via vårt externa rekryteringsstöd ingår som en del i vår rekryteringsprocess. Genomförd och godkänd bakgrundskontroll är en förutsättning för anställning hos Bolagsverket.

På Bolagsverket vill vi ge våra medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. För när du mår bra, gör du även ett bra jobb. Vi satsar på arbetshälsa för att öka hälsomedvetandet och ge alla möjlighet till ett aktivt och regelbundet deltagande i hälsofrämjande aktiviteter på arbetsplatsen. Vi erbjuder dessutom friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt har massage och gym i våra egna lokaler i Sundsvall.

Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.
Bolagsverket logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är drygt 600 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande. För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid! Övrig information Vi strävar efter att vara en arbetsplats där det finns goda förutsättningar att ta hand om sin hälsa. Därför erbjuder vi bland annat friskvårdbidrag och friskvårdstimme samt massage och gym i våra lokaler i Sundsvall. Läs mer om alla våra förmåner på bolagsverket.se/om/oss/jobb. Vi undanber oss alla erbjudande om rekryterings- och annonshjälp.