Hoppa till innehåll

Distributionselektriker

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Distributionselektriker till region nord

Ta chansen att bli en del av en expansiv bransch där våra kunder ser ett stort behov av ökande investeringar framåt i tiden, tillsammans med den allt ökande takten av elektrifiering i samhället så söker vi nu efter fler kollegor!

 

Här hjälper vi varandra för att nå bästa resultat och för att växa som yrkespersoner.

 

Är du den vi söker?
 

Om tjänsten

Som distributionselektriker så kommer ditt ansvar vara att utföra arbeten inom lokalnät 0,4–24kV. Våra vanligast förekommande projekt består av jordkabel- samt luftledningsarbeten. Du kommer närmast samarbeta tillsammans med underentreprenörer och projektledare.

 

Projekten karaktäriseras av reinvesteringar i befintligt elnät samt nyanläggningar.

Placeringsort - utgångspunkt sker från din hemadress och arbete kommer ske på våra projekt i Västernorrland-Jämtland-Västerbotten-Norrbotten beroende på hemort.


Tjänsten innebär i huvudsak distansarbete på veckorna om inte enskilda projekt medger dagliga resor mellan hem och projekt.

 

Din profil
Du bör ha en el-utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildning i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Du som stämmer in enligt ovan eller kanske jobbar med el fast inom andra områden som industri eller installation och är intresserad av att växla om och börja jobba utomhus i skog och natur är varmt välkommen med din ansökan.

 

Körkort B samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Personlighet och kompetenser
Vi söker dig som trivs med att ha eget ansvar över sitt arbete och motiveras att kunna bidra till vår gemensamma framgång.

God samarbetsförmåga krävs för att kunna skapa goda relationer både mot våra kunder, underentreprenörer och övriga du kommer komma i kontakt med i ditt arbete. Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet. 

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärsenhetschef Jonas Svanholm 073-384 77 06 eller Kerstin Nilsson HRBP 072-141 66 59.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se