Hoppa till innehåll
Sundsvalls Eltjänst AB logotyp

Serviceelektriker Sundsvalls Eltjänst

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Dennis Pettersson
Email
Telefon
Sundsvalls Eltjänst är en etablerad och pålitlig leverantör av elektriska tjänster i Västernorrlandsregionen. Vi utför elinstallationer, underhåll och reparationer för i första hand företagskunder. Med fokus på säkerhet och miljö strävar vi alltid efter att leverera den bästa kvalitén till våra kunder.

Om jobbet

Vi söker ytterligare en servicetekniker då Sundsvalls Eltjänst expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Som serviceelektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån kabeldragning, installation, kopplingar till felsökningar. Du styr till stor del dina dagar själv med stöttning från projektledare och kollegor.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och framför allt har vi kul på jobbet!

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och bra arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Som anställda på Sundsvalls Eltjänst omfattas du av kollektivavtal och har flera förmåner som till exempel friskvårdsersättning och arbetstidsförkortning.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad elektriker och vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen. Som person är du självgående och du samarbetar effektivt med andra. Du är utvecklingsinriktad, har en förmåga att lösa problem och är prestigelös i ditt sätt att vara. Du sätter alltid kunden i fokus och har lätt för att kommunicera.

B- körkort är ett krav.

Tillträde: enligt överenskommelse

Varaktighet: tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 2024-05-22. Skicka gärna in din ansökan omgående då urval sker löpande.

Ansökan: skicka CV och personligt brev till kontakt@sundsvallseltjanst.se
Sundsvalls Eltjänst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren