Hoppa till innehåll
Swedbank logotyp

Supportmedarbetare till Autoplan, en del av Swedbank!

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en passion för kundservice och gillar att använda telefonen som ditt främsta verktyg? Är du administrativt lagd och vill vara en del av ett engagerat team som alltid sätter kundens bästa i fokus? Då är rollen som Supportmedarbetare hos Swedbank AutoPlan något för dig!

Om tjänsten:
Du välkomnas till ett härligt team bestående av 7 dedikerade medarbetare där samarbete och teamkänsla värderas högt! Din placering blir på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg, där du kommer att utföra arbetet på plats och arbeta kontorstider. Uppdraget förväntas initialt pågå fram till april.

Arbetsuppgifter:
I rollen som supportmedarbetare kommer du att ansvara för att ta emot, hantera och följa upp kundärenden främst via telefon. Du kommer att ha regelbundna dialoger med våra kunders förare och besvara frågor om bilrelaterade ämnen som körjournaler, förmånsvärden, kalkyler och bruttolöneavdrag. Du kommer även att samarbeta nära med kollegor från andra team inom AutoPlan, för att tillsammans leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Du erbjuds:
  • En roll där du får utvecklas och lära av duktiga kollegor
  • En arbetsplats där personlig utveckling, god gemenskap och glädje står i centrum!
  • En gedigen introduktion av ditt team
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice och administrativt arbete.
  • Trivs med att använda telefonen som ett primärt arbetsverktyg.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Är ansvarstagande och har en stark vilja att utvecklas.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas hos Swedbank. Vi tror att du som person har en positiv inställning och arbetar strukturerat. Du är snabblärd, initiativtagande och noggrann, vilket gör att du kan hantera ett högt tempo och vill överträffa kundernas förväntningar. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fleet management och billeasing, samt om du har ett intresse för bilar.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, initialt till april

STAD: Stockholm, Sundbyberg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linnéa Grass

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Swedbank. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till: linnea.grass@pn.se .

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Swedbank logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!