Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Programassistent på deltid till Professionals Nord!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du få en ansvarsfull roll där du får chansen att få arbeta med alla projektets delar? Är du student och söker ett spännande deltidsjobb som kan ge dig goda förutsättningar i karriären framöver? Vi erbjuder dig att arbeta med otroligt kompetenta kollegor, utmaningar och såklart kommer vi ha otroligt roligt på vägen! Missa inte chansen att bli en del av Sveriges snabbast växande Bemanning och Rekryteringsbolag.

Information om tjänsten

I tjänsten som programassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schemat läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt möjlighet utifrån ditt studieschema.

Accelerated Learning (AL) hjälper våra samarbetspartners att skräddarsy utbildningsprogram med målet att hjälpa dem att långsiktigt kompetenssäkra verksamheten. Ett spännande och viktigt område för oss på Professionals Nord, där hela organisationen har det som ett tydligt prioriterat område med målet att just det här affärsområdet ska omsätta en halv miljard inom fyra år. Visst låter det spännande?

Professionals Nord är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag och hos oss genomsyras vår verksamhet av våra värdeord; snäll, lycka och framgång. Något som vi med stolthet, varje dag och i varje åtagande lever efter.

Du erbjuds:

"Jag ser fram emot att träffa dig som kommer att kliva in i rollen som programassistent. Du kommer att få möjlighet att finnas med i alla delar av projekten och på så sätt vara en viktig del i våra framgångar. Vi i teamet kommer att se till att du får möjlighet att blomstra i din roll" Det säger din närmsta chef Caroline Rytterlund som tillsammans med sina kollegor i teamet har över 25 års erfarenhet av branschen och affärsområdet. Utöver detta kommer du dessutom att få:
  • Vara en del av en organisation där vi tillsammans firar individuella och gemensamma framgångar
  • Ett team som förstår och uppskattar värdet av de arbetsuppgifterna du kommer att utföra vilket kommer leda till direkt värde för alla
  • Snällhet och gemenskap, med målet att alltid tycka om varandra ännu mer vid dagens slut
Det här affärsområdet kommer att växa och bli större vilket gör att det finns stora möjligheter för dig att fortsätta avancera in i en heltidstjänst, när du är klar med dina studier.

Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta programansvariga och affärsutvecklare i deras arbete att skapa de bästa utbildningsprogrammen för konsulterna. Det kommer att vara alla möjliga arbetsuppgifter, högt och lågt. Från att hjälpa till med att avlasta administrativt till att hålla i utbildnings-block. Med andra ord en tjänst där du kommer att få en varierad arbetsvardag. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Skapa Powerpoints.
  • Samtal med konsulter.
  • Logistiska uppgifter.
  • Skugga medarbetare och/eller lärare, med syftet att ge konsulterna de bästa förutsättningarna för att klara utbildningen.
  • Koordinera, planera och delta på event.
  • Resor kan förekomma vid enstaka tillfällen, exempelvis under kund- och konsultevent.
Vi söker dig som

  • Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande.
Dina personliga egenskaper är avgörande hur du kommer att trivas i den här rollen hos oss. Du är inte rädd för nya situationer och gillar att testa nytt. Du är van att ha mycket igång samtidigt, och ändå leverera kvalitativa resultat på ett effektivt sätt. Då dina arbetsuppgifter kommer att variera är du prestigelös och ser fram emot att göra högt och lågt. Självklart gillar du att träffa människor och skapa relationer, då detta kommer vara en naturlig del i dina arbetsuppgifter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!