Hoppa till innehåll
Sundbyberg Avfall & Vatten AB logotyp

Verksamhetsutvecklare IT till SAVAB

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett genuint teknikintresse och trivs i en koordinerande roll med många kontaktytor? SAVAB är just nu inne i en spännande tillväxtfas och önskar utöka sin IT- och säkerhetsenhet med en framåtdriven och lösningsorienterad Verksamhetsutvecklare IT som vill vara med och bidra i deras digitala förändringsresa.

Du erbjuds friheten att forma en ny roll samtidigt som du får möjligheten att påverka hur bolaget ska arbeta med digitalisering och struktur av deras IT miljö både på kort och lång sikt.

Om tjänsten

SAVAB har sedan starten 2017 haft en fin tillväxtresa som blickar i en fortsatt positiv riktning. För att kunna bemöta framtidens utmaningar har de nu som målbild att bli mer digitala och vidareutveckla företagets systemstöd som på sikt kan bidra till ännu större framgångar.

För att kunna möjliggöra deras vision söker de en nyfiken och tekniskt intresserad person som kommer in med nya ögon och idéer och vill bidra till en säker och effektiv IT-miljö hos dem.
Som Verksamhetsutvecklare IT kliver du in i en bred och dynamisk roll som är bolagsöverskridande vilket innebär att du kommer samarbeta på alla nivåer inom bolaget. Tillsammans med IT- & säkerhetschefen skapar ni en långsiktig strategi för hur företagets IT miljö kan vidareutvecklas utifrån verksamhetens behov.

Du kommer att spela en central roll där dina insatser kommer att vara avgörande för att säkerställa att IT miljö och digitala arbetsflöden är både effektiva och säkra. Rollen kommer att arbeta både strategiskt, taktiskt och operativt.

Rollen kommer bland annat att ansvara för att:
 • Analysera, utveckla och effektivisera verksamhetens IT-stöd i form av system och IT processer
 • Utveckla och forma digitala arbetsflöden
 • Agera kravställare för systemimplementationer och digitala tjänster
 • Delta i utveckling av företagets förvaltningsmodell och underhållsplan
 • Operativ och taktisk koordineringen
 • Agera processägare för ett flertal system
 • Delta och ibland leda IT relaterade verksamhetsutvecklingsprojekt
 • Omvärldsbevakning
SAVABS erbjudande
En tillsvidareanställning på heltid i ett bolag som gör skillnad. Här får du arbeta med engagerande medarbetare som trivs och har roligt tillsammans. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och vardag. Vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra och vi är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid. Hos oss får du bidra till samhället och vår mission: ”det ska vara lätt att göra rätt”.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har:
 • Grundförståelse i hur IT fungerar och ett genuint tekniskt intresse
 • Intresse och gärna erfarenhet av att ha utvecklat IT processer
 • Vana av projektledning gärna kopplat till systemstöd och digitalisering
 • Vilja att arbeta med förändring
Erfarenhet från roller såsom teknisk projektledare, Objektförvaltare eller IT-samordnare är exempel på en bra tidigare bakgrund för att kunna axla denna roll.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående och trivs med att bidra med idéer och ta egna initiativ. Då rollen innefattas av att driva processer och projekt från ax till limpa är det viktigt att du är uthållig och kan hålla motivationen uppe över tid trots potentiella motgångar. Din kommunikativa och sociala förmåga samt din förmåga att skapa och bibehålla relationer kommer vara avgörande för hur väl du lyckas få med dig medarbetare i dina förändringsprojekt och hur väl processer implementeras. Vi hoppas att du är en nyfiken person som vågar ifrågasätta nuvarande arbetsprocesser och tillvägagångsätt för att finna mer effektiva lösningar. För att lyckas i rollen har du ett strukturerat och logiskt tänkesätt, en förmåga att sätta dig in i nya frågeställningar samt prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Positiv inställning och ett öppet sinne för förändring är egenskaper vår kund värderar högt.

Då du kommer vara en del av IT- och säkerhetsenheten kommer säkerhetsprövning att genomföras under rekryteringsprocessen.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Savab med oss på Level recruitment och vi kommer ta emot alla ansökningar. Vänligen sök jobbet genom att klicka på ”sök jobbet”- knappen. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Verksamhetsutvecklare, teknisktprojektledare, ITprojektledare, ITsamordnare, 
 
Sundbyberg Avfall & Vatten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren