Hoppa till innehåll
Sundbyberg Avfall & Vatten AB logotyp

Utvecklingssamordnare till Savab, Stockholm

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett miljöintresse och trivs i en samordnande roll med många kontaktytor? Har du erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt i kommunal regi? Savab är just nu inne i en spännande tillväxtfas och utökar med en Utvecklingssamordnare.

Om tjänsten

I rollen som Utvecklingssamordnare tillhör du affärsområdet Avfall och miljö, i rollen får du möjlighet att arbeta nära alla chefer samt med vår kvalitets- och hållbarhetsstrateg och verksamhetsutvecklare för IT. Ditt uppdrag innebär att utreda, utbilda, samordna och implementera nya arbetssätt, såsom att införa projektmodeller, stödja det pågående arbetet med att kartlägga Savabs processer och driva förändringsarbetet i samband med införandet av nya system. Dessutom kommer du att samordna och stödja verksamhetsplaneringen och uppföljningen i bolaget.

Du erbjuds friheten att forma en ny roll som är bred, dynamisk och bolagsöverskridande, vilket innebär att du kommer samarbeta på alla nivåer inom bolaget.

Rollen kommer bland annat att ansvara för att:
  • Utreda, utbilda, koordinera och implementera nya arbetssätt och bidra till bolagets utveckling.
  • Samordna och stötta i arbetet med bolagets verksamhetsplanering och dess uppföljning av mål, aktiviteter och indikatorer.
  • Driva och utveckla arbetssätt för att säkerställa att bolaget på enkelt sätt kan få fram data för uppföljning och rapportering.
  • Stötta i bolagets rapportering mot myndigheter men även mot moderbolaget tex vid ägardialog.
  • Utveckla arbetssätt kopplat till avtalshantering och inköp samt ansvara för samordningen av upphandlingar och inköp. Ansvara för samordningen med upphandlingsavdelningen.
  • Driva olika bolagsövergripande utvecklingsfrågor och projekt.
Savabs erbjudande

En tillsvidareanställning på heltid i ett bolag som gör skillnad. Här får du arbeta med engagerande medarbetare som trivs och har roligt tillsammans. För Savab är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och vardag. Savab har en arbetsplatskultur där de hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid . Hos Savab får du bidra till samhället och vår mission: ”det ska vara lätt att göra rätt”.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt och förändringsarbete, gärna i kommunal regi. Vi tror också att du har ett miljöintresse. Det är meriterande om du har erfarenhet från upphandlingar, processutveckling och ledningssystem.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självgående och trivs med att bidra med idéer och ta egna initiativ. Då rollen innefattas av att driva processer och projekt från ax till limpa är det viktigt att du är uthållig och kan hålla motivationen uppe över tid. Din positiva inställning och öppna sinne för förändring är egenskaper som också är värdefulla i denna roll. Din kommunikativa och sociala förmåga samt din förmåga att skapa och bibehålla relationer kommer vara avgörande för hur väl du lyckas få med dig medarbetare i dina förändringsprojekt och hur väl processer implementeras.

I rekryteringsprocessen genomförs en bakgrundskontroll.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Savab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verksamhetsutvecklare, utredare, verksamhetscontroller, utvecklingsledare, processledare, processutvecklare
 
Sundbyberg Avfall & Vatten AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren