Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren projektledare som motiveras av att driva projekt från start till mål? Vi söker just nu för vår uppdragsgivares räkning en projektledare som kommer arbeta med både små och stora projekt inom tågunderhåll och upprustning. Ta chansen och ansök tjänsten redan idag, då urval kommer att göras löpande!

Information om tjänsten:
Vår uppdragsgivare är en internationell ingenjörsbyrå specialiserade på tåg och järnväg. Dem arbetar med såväl interna som externa projekt inom hela spårfordonets livscykel, med fokus på modernisering och utveckling. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att driva projekt från start till mål och säkerställa kvaliteten samtidigt som du också bär det ekonomiska ansvaret. Projekten kan vara inom olika inriktningar såsom ombyggnationer, RAM och Safety, inköp, underhållsprojekt för fordon, kravhantering och validering. Sammanfattningsvis erbjuds en utvecklande roll med stort ansvar under frihet med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av projektledning inom industrisektorn.
  • Har en teknisk universitets- eller högskoleutbildning.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av eller en förståelse för spårfordonsindustrin.
  • Det är även meriterande om du har erfarenhet av el och/eller mekanik.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektledare. Du är social, engagerad och besitter en god samarbetsförmåga. Leda och motivera andra är något du är bekväm med. Du är van att arbeta mot deadlines samtidigt som du är flexibel inför förändringar. Struktur och affärsmässigt tänkande är egenskaper som du besitter.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Stockholm, Sundbyberg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Mira Pedernera, mira.pedernera@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!