Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk Projektledare till Infometric

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Infometric arbetar för en smartare energianvändning i fastigheter genom att ge sina kunder möjligheten att följa upp sitt energianvändande. Som teknisk projektledare får du möjligheten att använda dina kunskaper för att både skapa ett sammansvetsat team och fortsätta utveckla deras system. Var med på en utvecklingsresa i särklass hos Infometric!



Om tjänsten

Infometric är ett snabbväxande företag med 52 anställda och är sedan starten 1995 en ledande leverantör av system och utrustning för energiuppföljning. Systemen, som består av hård- och egenutvecklad mjukvara, möjliggör för kunder att insamla, lagra, integrera mätdata i fastighetsnära IT-system. De gör det möjligt för kunderna att förstå och minska sin energianvändning.

Som Teknisk projekt-/utvecklingsledare kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat utvecklingsteam om 6 personer. Ditt uppdrag är att planera, organisera och övervaka utvecklingsprojekt från koncept till leverans. Du kommer självständigt att driva ditt arbete framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Projekten som du kommer leda är tekniskt komplexa, och du kommer tillsammans med teamet bidra med de mest effektiva lösningarna och fortsätta utveckla Infometrics system. Systemen är utvecklade enligt kundernas gemensamma behov och ditt arbete kommer främst bestå av att fortsatt se över utvecklingsbehov, styra projekten framåt och göra bedömningar kring fokusområden.

När man kliver in i denna roll kommer man på ganska nära sikt att kliva in och vara chef över utvecklingsteamet och även få ingå i företagets ledning samt att man kommer rapportera till VD:n.



Arbetsuppgifter
  • Planera, organisera och övervaka utvecklingsprojekt från koncept till leverans
  • Säkerställa att projektleveranser sker inom angivna tidsramar och budgetar
  • Hantera resursallokering och prioritering av uppgifter för att maximera effektiviteten
  • Hantera kontakt med kunder och beställare i samband med utvecklingsprojekt och att sätta projektramar samt tekniska förutsättningar


Kvalifikationer
  • Har ca 5 års erfarenhet som projektledare inom relevant område
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning som ex civilingenjör, datavetenskap
  • Har djup teknisk förståelse, inom IT-arkitektur, som utvecklare eller liknande
  • Har god förståelse för integrationsarkitektur
  • Kan arbeta obehindrat på både svenska och engelska då båda språken krävs i rollen
  • Har erfarenhet inom programmering

Som person ser vi att du är drivande, har god kommunikationsförmåga och en förmåga att skapa goda samarbeten. Du har ett fokus på en positiv arbetsmiljö som främjar kontinuerlig förbättring. Vi ser även att du är lösningsorienterad och har ett affärsinriktat tänk.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se