Hoppa till innehåll
Norrlands Trähus AB logotyp

Träarbetare/blockspikare

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Antal tjänster
8
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om Norrlands Trähus

Norrlands Trähus är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska
Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt.

Vad går arbetet ut på?

Till det här uppdraget söker vi dig som vill jobba som blockspikare/snickare inom husproduktion i Hammerdal. Du kommer att jobba med husstommar med väggar, bjälklag och takelement vilket innebär att du behöver kunna tolka ritningar, vara noggrann och ansvarstagande. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Arbetstiderna är dagtid, måndag - fredag.

Är du rätt person för jobbet?

Vi söker dig som har erfarenhet från industri- eller hantverksbranschen alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra. Har du en bakgrund som snickare eller blockspikare ser vi det som ett stort plus. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person tror vi att du är:
  • Positiv
  • Samarbetsvillig
  • Lyhörd
  • Kvalitetsmedveten
Varmt välkommen!
Norrlands Trähus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i både trä och stål. Vi är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt.