Hoppa till innehåll
Norra Skog logotyp

Norra Timber söker underhållsansvarig el till Hissmofors

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
I Hissmofors driver Norra Timber ett sågverk och en förädlingsanläggning i form av hyvleri och impregnering. Verksamheten i Hissmofors växer och vår produktion skall öka. För att lyckas med våra mål är en ökad driftsäkerhet centralt och vi söker en kvalificerad Underhållsansvarig El som tillsammans med övriga medarbetare vill åstadkomma den förbättringen.

Din nästa utmaning

Du kommer att vara ansvarig för den dagliga driften kring el på Hissmofors både rent operativt och strategisk. Du arbetsleder entreprenörer som utför el-arbeten på vår site samt planering och upphandling av entreprenörer. Du kommer att utarbeta och genomföra underhållsplaner med inriktning mot el samt vara delaktig i långsiktiga strategiska planer kopplat till underhåll på Hissmofors site. Du ingår i ledningsgruppen för Underhåll Hissmofors Såg.

Vem är du?

För att lyckas i rollen trivs du att arbeta inom tillverkande industri, du har en gedigen både teoretisk och praktisk erfarenhet av arbete med el. Du är väl förtrogen med relevanta arbetssätt och nyckeltal inom el-underhåll och du är hemmastadd i arbetet med underhållssystem. Vi ser gärna at du har erfarenhet av arbeten där du haft ledande roller. Du har en god förmåga att tillsammans med dina kollegor lyckas med uppgiften och drivs av att jobba med utveckling tillsammans som ett lag.

Vi ser att du har en utbildning som elektriker med flera års praktiskt erfarenhet eller ingenjörsutbildning inom el.

Körkort B är ett krav för denna tjänst

Tjänsten är tillsvidare och inleds med en provanställning

Tillträdesdag enligt överenskommelse

Närmare upplysningar om tjänsten:

Jon Nilsson, Underhållschef Hissmofors Såg, 070-203 95 35

jon.nilsson@norrskog.se

För fackliga frågor, vänligen kontakta Klas Redestig, Unionen tfn: 070 336 04 17 Niklas Åberg SACO/Sveriges Ingenjörer tfn: 070-291 21 15

Välkommen med din ansökan senast 11/8 2024. Rekryteringen kan ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess kan vi komma att använda tester: logiskproblemlösningsförmåga och personlighet.


Norra Timber förädlar virke från norrländska skogar.

Norra Timber är en del av Norra Skog, en medlemsägd organisation som drivs av att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt för våra 27 000 medlemmar. Vi värnar om ett hållbart skogsbruk och en levande landsbygd. Våra medlemmar bidrar med mångfald och hållbart brukande av skogen, och i våra industrier optimerar vi nyttjandet av råvaran från varje tillvarataget träd.

Vårt virke kommer från ett av världens bästa skogsdistrikt - norra Sverige. Det karga klimatet gör att skogen växer långsamt här. Det gör den senvuxen, finkvistig och med täta årsringar. Därför betraktas tall och gran från Norrland som en av de mesta ansedda träråvarorna. Vi brukar lite ödmjukt kalla den för "årgångsvirke". Det är med stor stolthet vi konstaterar att våra norrländska skogar förädlas till klimatsmarta produkter som används över stora delar av världen.

Norra Timbers verksamhet omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter samt en stolpfabrik. Vi producerar årligen närmare 800 000 kubikmeter sågade trävaror, 250 000 kubikmeter hyvlade trävaror, samt cirka 60 000 svarvade furustolpar och 150 000 spånbalar per år. Av trävaruförsäljningen går ca 60% på export. Föreningen äger också 30 procent av massabruket Husum Pulp AB. Inom Norra Skogs koncern arbetar drygt 600 personer och omsättningen uppgår till ca 5 miljarder kronor.
Norra Skog logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norra Skog är en skogsägarförening som ägs av 27 000 enskilda skogsägare med ett samlat skogsinnehav på drygt 2,2 miljoner hektar skogsmark i norra Sverige. Norra Skog har sitt huvudkontor i Umeå och ett 30-tal lokala kontor, från Sundsvall i söder till Pajala i norr. Industridelen, Norra Timber, omfattar tre sågverk, tre förädlingsenheter och en stolpfabrik. Tillsammans äger också medlemmarna 30 procent av massabruket Husum Pulp AB.