Hoppa till innehåll
Byggelit Sverige AB logotyp

Industrielektriker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en Industrielektriker till Byggelit

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

Som industrielektriker kommer du att arbeta i vår fabrik i Lit, du kommer arbeta både i grupp samt på egen hand. Du kommer arbeta proaktivt och förebyggande med underhåll av maskiner och elektrisk utrustning. Arbetsuppgifterna består av felsökning, reparationer, nyinstallationer av elinstallationer samt utveckling av befintlig utrustning. Som industrielektriker kommer du ingå i ett team bestående av 4 elektriker och en driftansvarig. Beredskapstjänst ingår i tjänsten.

 

Vem är du

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning från elprogrammet eller El-Tele, meriterande är om du har några års yrkeserfarenhet som elektriker eller industrielektriker. För att lyckas i arbetet tror vi att du som person är strukturerad, noggrann och nyfiken. Du har ett starkt personligt driv och engagemang med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta med frihet under eget ansvar, i grupp och självständigt. B-körkort är ett krav.

Meriterande är om du har ett intresse kring el-automation och PLC. Heta arbeten, skylift & truckkort BB1 eller högre är meriterande men inget krav. 

 

Om Byggelit

Byggelit är ett bolag i förändring med fokus på tillväxt som levererar dagens och morgondagens produkter! Byggelit producerar sina produkter i Lit, strax utanför Östersund. Vi använder oss av träråvara från norrländska skogar med hållbart FSC- och PEFC-certifierat skogsbruk i våra produkter. Vi väljer att köra på rent Norrländskt. Med en flexibel produktion av smarta och välkonstruerade produkter kan Byggelit leverera spånskivebaserade produkter till både nyproduktion av hus och lokaler, renovering, industri och större byggprojekt. Med ett flertal produkter som är både Svanenmärkta, FSC märkta samt rekommenderade av Svensk Byggvarubedömning kan Byggelit även bidra till ett mer hållbart byggande för både kunder och miljön. 

 

Övrig information

Anställning/omfattning: Tillsvidareanställning/heltid (6 månaders provanställning kan tillämpas) 
Kollektivavtal: Byggelit tillämpar GS kollektivavtal. Facklig representant Lars Björk 070-654 44 81
Arbetstider: Skiftgång med jourberedskap 
Ansökan: Sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se 
Sista ansökningsdag: 2024-08-25

 

Vad händer när du sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Byggelit Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.