Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Excelstark Bolagsekonom till spännande bolag!

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du goda kunskaper i Excel och vill arbeta som Bolagsekonom? Då kan det vara dig vi söker! I rollen som Bolagsekonom kommer du att anta en analytisk roll där du analyserar större datamängder samt arbetar löpande med månads- och årsbokslut. Vindex sköter rekryteringsprocessen i sin helhet, medan anställning erbjuds direkt hos kund.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Månads-och årsbokslut
  • Upprättande av årsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Hantering av större datamängder
  • Analysarbete
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har flera års arbetslivserfarenhet från redovisning och är självgående i upprättande av bokslut och årsredovisning enligt K3- regelverket. För att lyckas i den här rollen tror vi även att du har goda kunskaper i Excel.

Som person är du trygg i din kompetens och självgående i ditt arbete. Du är stark analytiskt med förmågan att identifiera detaljer. Till sist tror vi även att du är driven och har en positiv inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLRA2585. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren (christoffer.lofgren@vindex.se , 073-852 36 36) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren