Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Driven Redovisningsansvarig med kundansvar till byrå

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du systemvan och trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska? Då vill du inte missa chansen att anta en utvecklande roll som Redovisningsansvarig hos vår kund. Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsansvarig till vår kund. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. I rollen kommer du att ansvara för redovisningen i ett flertal bolag inom olika branscher.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Stötta och rådgiva kunder
  • Arbeta med löpande redovisning och avstämningar
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Årsredovisningar
  • Moms- och skattedeklarationer
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förståelse för redovisning och regelverken inom redovisning. Du är van att arbeta med hela redovisningsprocessen, allt från löpande bokföring till upprättande av årsbokslut och årsredovisning. Du har även en relevant utbildning inom ekonomi, från gymnasiet eller en eftergymnasial utbildning. I rollen kommer du att arbeta i ett flertal olika affärssystem, vi söker därför dig som är systemvan och snabbt kan sätta dig in i olika system. Även Excel är ett bekant arbetsverktyg för dig. Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med internationella bolag.

För den här rollen söker vi som trivs med att arbeta i team och i en roll som innebär många kontaktytor. Du är noggrann, analytisk och har förmågan att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Till sist tror vi att du har en flexibel inställning och är en riktig problemlösare!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer CLERA2630. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Löfgren (christoffer.lofgren@vindex.se , 073-852 36 36) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren