Hoppa till innehåll
TNG logotyp

Projektadministratör / Redaktör till Stockholm

Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Projektadministratör med projektledarerfarenhet till globalt försäkringsbolag i Stockholm. Konsultuppdrag på 6 månader.

Projektadministratör med mycket god systemvana sökes till globalt försäkringsbolag i Stockholm. Konsultuppdrag på 6 månader.

Har du arbetat med innehåll som projektledare, projektadministratör eller redaktör och är en fena på system och har en viss erfarenhet av AI-verktyg? I det här uppdraget i Stockholm får du leda arbetet med textredigering och innehållshantering hos ett ledande försäkringsbolag. Är du noggrann, systematisk och kanske lite envis? Sök jobbet som projektadministratör!

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG med start den 1 oktober 2024 till den 31 mars 2025.

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen får du möjligheten att ta ansvar för ett projekt där du leder arbetet med att uppdatera och anpassa viktiga dokument inför nya regelverk efter en given satt deadline. Du kommer att arbeta nära projektteamet och dokumentägare för att säkerställa att alla uppgifter prioriteras och genomförs i tid. Din expertis inom textredigering, systemhantering och projektledning blir avgörande för att nå framgång i detta uppdrag där samtliga dokument skall vara uppdaterade ett satt datum.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Dina arbetsuppgifter
  • Leda och koordinera projektet med fokus på dokumentuppdateringar.
  • Uppdatera och redigera dokument enligt nya riktlinjer.
  • Använda verktyg som InDesign, Word, Acrobat Pro och AI-verktyg som ChatGPT.
  • Prioritera och hantera arbetsuppgifter tillsammans med interna dokumentägare.
  • Säkerställa att alla dokument följer EU:s tillgänglighetskrav.
Värt att veta

Denna roll är baserad i centrala Stockholm med möjlighet till 50 % distansarbete. Du kommer att leda ett team som ansvarar för att hantera dokumentuppdateringar inför nya lagkrav, med en tydlig deadline för projektet. Det innebär att du behöver se till att du och dina kollegor ligger i fas samt kan avrapportera till närmsta chef löpande. All nödvändig utrustning och programvara tillhandahålls av arbetsgivaren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • Gedigen erfarenhet av att arbeta med InDesign.
  • Avancerad kunskap i Microsoft Word.
  • Erfarenhet av att arbeta med Acrobat Pro.
  • God erfarenhet av att använda AI-verktyg som ChatGPT eller liknande.
  • Erfarenhet av projektledning, med förmåga att prioritera och hantera tidsplaner.
  • God samarbetsförmåga och erfarenhet av att leda team.
Du bör vara strukturerad, noggrann och ha ett starkt driv att leda projekt till framgång. Din förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och hålla hög kvalitet i ditt arbete kommer att vara avgörande.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/