Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior administratör sökes!

Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig som är student och är ute efter ett extrajobb bredvid studierna. Har du ett öga för design och struktur? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning en nyfiken och social student inom marknadsföring eller kommunikation. Vi letar efter dig som vill ta chansen att samla erfarenhet för framtiden under tiden du studerar. Företaget är en av Sveriges ledande digitaliseringspartner och specialister på affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics.

Företaget står inför en lansering av en ny grafisk profil och behöver din hjälp! Som en del av detta kommer nya PowerPoint- och Word-mallar att tas fram där vi nu söker en resurs som kan hjälpa till med att granska och konvertera befintliga dokument till den nya designen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

* Konvertera befintliga PowerPoint- och Word-dokument till den nya grafiska profilen.
* Ge stöd och hjälp till kollegor som behöver hjälp med att anpassa sina dokument.
* Säkerställa att dokumenten följer de nya designriktlinjerna.
* Samarbeta med teamet och stämma av med ansvariga.
* Arbeta självständigt och ta ansvar för att uppgifter slutförs inom givna tidsramar.

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat och sträcker sig under 2-3 månader. Vi ser gärna att du är tillgänglig att arbeta 1-2 dagar i veckan efter överenskommelse. Arbetstiderna är flexibla och möjlighet till distansarbete finns.

Detta söker vi:

* Dig som studera inom marknadsföring och kommunikation.
* Du har goda kunskaper i Word och PowerPoint samt ett öga för design och struktur.
* Du har förmågan att arbeta självständigt och kan anpassa ditt arbete efter behov.
* Du är van vid att arbeta med deadlines och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Du som person är noggrann, strukturerad och har en hög känsla för detaljer. Vidare är du serviceinriktad, kommunikativ och initiativtagande. Du är flytande i svenska i tal och skrift och besitter goda kunskaper i engelska.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com