Hoppa till innehåll
Tjänstepersonsorganisationen logotyp

Integrationsansvarig IT

Sista ansökningsdag
09 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anna Öhrner
Telefon
Ansök nu
Brinner du för medmänsklighet och har ett stort samhällsintresse? Är du erfaren inom systemintegration och lockas av tanken att använda dina tekniska kunskaper i en humanitär organisation? Då är det här jobbet för dig!

Röda Korset söker dig som vill leda utvecklingen av vår integrationslösning. Vi jobbar gärna med standardapplikationer och molntjänster men data behöver delas mellan systemen för att göra oss så effektiva som möjligt. Väl fungerande integrationer så att gamla och nya system kan samverka med varandra är en nyckel i vår digitaliseringsstrategi.

Om tjänsten
  • Du är produktägare för vår integrationsplattform och ansvarig för att säkerställa prestanda och tillförlitlighet och för att hålla ihop utvecklingsroadmappen. Arbetet är operativt och handfast, allt från kartläggning av behov till felsökning, problemlösning, fältmappningar och testning. Att förstå och driva strategisk utveckling av integrationsarkitekturen är också en viktig del.. Vi jobbar idag med MS Azure och löst sammansatta system.
  • Du är budgetansvarig och leder och jobbar tätt ihop med utvecklingsteamet hos vår upphandlade partner. Du planerar arbetet så att både lösningsarbete, utveckling, test och drift kan ske smidigt och effektivt. Du samarbetar nära med övriga kollegor på IT, inklusive produktägarna för våra olika verksamhetssystem och har många kontaktytor ute i organisationen.
  • Du bidrar till att driva innovation och lärande genom att testa och utvärdera ny teknik.
Att jobba med digital utveckling på Röda Korset är mycket mer än bara ett vanligt jobb. Här får du möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper inom IT, samtidigt som du räddar liv och ger hopp. Ingen kan göra allt, men du kan göra mer än de flesta!

Om dig

Vi tror att du har en högskoleexamen inom IT eller systemvetenskap eller har förvärvat motsvarande teknikförståelse på annat sätt. Du har erfarenhet av att utveckla och/eller förvalta integrationslösningar. Erfarenhet av Azure Integration Services och andra molntjänster samt ett intresse för att utforska och driva AI och low code/no code utveckling är meriterande.

Vi är öppna för både dig med relevant utvecklarbakgrund som vill utvecklas inom produktägande, och dig som är van vid att leda agila team.

Du ska trivas i rollen som teamledare och gillar att vara spindeln i nätet. Vi behöver dig som är nyfiken och vågar testa nytt, dig som är engagerad, hjälpsam och gillar att samverka, dig som och besitter förmågan att se till helheten och som har mod att ta de beslut som behövs för att nå uppsatta mål.

Övrig information

Tjänsten är placerad på IT-enheten och är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tänkt placering är vid vårt kontor på Kungsholmen, Stockholm med möjlighet att jobba hemma upptill två dagar i veckan. Vi har även kontor i Malmö, Göteborg och Umeå.

Har du frågor om tjänsten så kontakta rekryterande chef Åsa Ander, chef Digital Utveckling på asa.ander@redcross.se

Svenska Röda Korset strävar efter att vara en inkluderande organisation med medarbetare som bidrar till mångfald i både perspektiv, erfarenhet och bakgrund. Vi tror att det gör oss mer relevanta. Därför rekryterar vi gärna personer som har olika etnisk och social bakgrund, könsidentitet- och uttryck, tro, ålder, funktionsvariationer och sexuell läggning.

Vår rekryteringsprocess startar med ett första urval baserat på en upprättad kravprofil och följs sedan av intervjuer, online-tester samt bakgrundskontroll och referenstagning.

Då Svenska Röda Korset är med i "Inter-Agency Scheme for the Disclosure of Safeguarding-related Misconduct" för att skydda vår sektor från sexuella övergrepp ställer vi särskilda frågor kring detta till dina referenser. Slutkandidater kan även komma att screenas mot EUs och FNs sanktionslistor.

Här hittar du kontaktuppgifter till de fackklubbar som finns representerade hos oss.

Vi undanber oss samtal från säljare av rekryteringsrelaterade tjänster.
Tjänstepersonsorganisationen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bli en del av världens främsta katastroforganisation

Röda Korset är världens största humanitära nätverk, med uppdrag att förhindra och lindra mänskligt lidande. Röda Korset finns i hela världen, för att hjälpa människor som drabbas av kriser, konflikter och naturkatastrofer.

Svenska Röda Korset driver verksamhet inom kris och katastrof, skyddsfrågor samt hälsa och vård. Vi har förtroendet att omsätta bidrag från individer, företag och myndigheter i konkreta insatser för de mest utsatta.

Vi kämpar för att rädda liv, och ge hopp, överallt och varje dag. Oavsett i vilken roll du jobbar är du med och bidrar - i just din profession och genom handlingskraft och mod. Välkommen till vår värld!