Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Cloud Engineer inom Microsoft 365

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer agera mellanhanden mellan tekniken och kundens verksamhet där du bistår med din tekniska expertis och rådgivning i syfte att förändra och utveckla kundernas IT-miljö mot modern workplace inom Microsoft 365. I rollen kommer du designa, konfigurera och implementera Microsoft 365-plattformen för kunderna. Utöver detta kommer du även arbeta med övervakning samt finnas behjälplig som tredje linjens support när det kommer till supportleverans. Vidare är du den personen som kommer utbilda och genomföra workshops för kunderna där du på ett pedagogiskt och ansvarsfullt sätt stöttar kunderna mot moderna arbetsplatslöningar baserade på Microsoft 365.

Din profil
För att lyckas i rollen som Cloud Engineer ser vi att du är en erfaren person när det kommer till att leda och utföra projekt inom Microsoft 365-sviten. Du är mycket kommunikativ, på både svenska och engelska, när du presenterar nya innovationer inom plattformen för kunder och beslutsfattare som sedan leder till positvia förändringsarbeten. Utöver detta ser vi att du är en nyfiken person som gärna håller dig uppdaterad kring den senaste utvecklingen inom Microsoft 365 för att sedan vara drivande när det kommer till kompetensutveckling i kundernas modern workplace-miljö. Krav:

  • Relevant utbildning inom molntjänster
  • 3-4 års erfarenhet av att arbeta i renodlad cloudmiljö
  • Tidigare erfarenhet av leda och utföra projekt inom Microsoft 365-miljö
  • Mycket hög kompetens inom Microsoft 365, inklusive SharePoint, Teams, Intune och Entra ID
  • Uttrycker dig mycket väl på både svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande:
  • Certifiering inom Microsoft 365
  • Arbetat med automatisering samt multitenantlösningar för Microsoft 365
  • Erfarenhet av infrastrukturlösningar inom Microsoft Azure
Om kunden: Företaget är en IT-partner som tillhandahåller IT och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering. De strävar efter att optimera och erbjuda hållbara IT-miljöer för sina kunder med hjälp av starka varumärken och breda kompetensområden. Med en sådant fokus kan de erbjuda skräddarsydda lösningar för olika företagsbehov och hjälpa sina kunder att möta sina IT-krav på ett effektivt sätt.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Emelie Flood +46734159378 Emelie.Flood@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

För en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en Cloud Engineer med mycket god erfarenhet av Microsoft 365 som kommer agera rådgivare samt vara bryggan mellan tekniken och kundens företagsverksamhet. Du kommer bland annat arbeta med design, implementation och hålla i workshops i syfte att förbättra användningen av Microsoft 365 plattformen. Denna heltidstjänst börjar som ett konsultuppdrag där tanken sedan är att anställningen går över direkt till kunden. Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.