Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Förvaltningsledare IT, Svenska Retursystem

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bidra till en hållbar framtid som Förvaltningsledare inom IT med fokus på Ekonomisystem (ERP) till Svenska Retursystem!

Har du erfarenhet av ekonomisystem samt goda kunskaper och förståelse för IT och vill bli en del av ett företag som kännetecknas av hållbarhet och cirkulär ekonomi med stark tillväxttakt och ambitiösa kollegor?

Sök då rollen som Förvaltningsledare IT med fokus på Ekonomisystem (ERP) hos Svenska Retursystem i Stockholm. Här får du en viktig roll på ett bolag med uppdrag att effektivisera och miljöanpassa livsmedelsbranschens varuflöde.

Vi erbjuder dig
  • En utvecklande och varierad roll med stora möjligheter att växa och lära sig nytt
  • Bli en del av ett tajt IT team som gillar samarbete - här är ni ett team som alltid stöttar och hjälper varandra!
  • En roll där du får påverka och driva mycket nytt samt förvalta och utveckla IT-miljön för ett affärskritiskt system
  • En arbetsplats med en vision om ett mer hållbart samhälle, miljötänk och vars tjänster och produkter faktiskt och praktiskt bidrar till detta
Det här gör du hos oss

Teamet du ingår i ansvarar för utveckling och förvaltning av hela SRS IT-miljö. Du och befintlig förvaltningsledare kommer tillsammans att ansvara för den systemnära förvaltningen och dela upp förvaltningsobjekten succesivt. Du kommer till en början få helhetsansvaret för förvaltning och vidareutveckling av ekonomisystemet (ERP) som vi köper in från Jeeves. Här kommer du bl.a:
  • Utarbeta årliga förvaltningsplaner samt budget
  • Ansvara för att verkställa förvaltningsplanens IT relaterade mål på ett säkert och kostnadseffektivt sätt
  • Styra och planera den dagliga förvaltningens aktiviteter och kontinuerligt följa upp status, avvikelser och kostnader
  • På sikt verka för att fler system tas in i förvaltning
  • Projektleda mindre löpande projekt/aktiviteter
  • Löpande dialog med verksamheten för att följa upp behov och önskemål samt med leverantörerna av system/en
Ditt team och arbetsplats

IT-teamet består idag av fyra medarbetare och utgör länken mellan verksamheten och våra IT-leverantörer. IT-drift, servicedesk och utveckling är outsourcad. Vi arbetar med moderna verktyg och molnlösningar med stort fokus på att stödja verksamheten.

Du sitter på vårt huvudkontor mitt i Stockholms city på Vasagatan 7 med ca 40 personer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att jobba hemifrån och träffas på kontoret ca 3 dagar i veckan.

Mer om dig

Hos Svenska Retursystem är personligheten av stor betydelse. Du har en positiv can-do attityd, gillar att ta dig an nya utmaningar och få saker genomförda. Du är noggrann, strukturerad, arbetar proaktivt och har hög ansvars- och servicekänsla. Du har förmågan att ta ett helhetsperspektiv, gillar att samarbeta och ha mycket kontakt med kollegor samt våra samarbetspartners. Då vi är ett mindre team som hjälper varandra är det också viktigt att du är prestigelös, lyhörd och van att ta egna initiativ.

Vi tror att du har bra kunskaper inom ekonomisystem, förståelse för processerna inom ekonomi och samspelet mellan IT och verksamhet. Du vill förstå användarna av systemen och deras vardag för att därigenom kunna stötta upp så att de kan få ut det mesta och bästa av systemen.

Vi ser med fördel att du jobbat i roller i gränslandet mellan IT och verksamhet. Kanske har jobbat med krav, systemförvaltning, som systemägare eller liknande. Det vi dock ser som allra viktigast är att du har kunskap inom ekonomisystem, förståelse för IT samt är engagerad som person och nyfiken på oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Bolagets uppdrag handlar om att göra Sveriges livsmedelskedja effektiv och hållbar. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen. Ett av bolagets främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan. Bolaget ägs till lika delar av Svensk Dagligvaruhandel och Dagligvaruleverantörerna.

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga och långsiktiga relationer med våra kunder och våra samarbetspartners. För oss är hållbarhet en central del i verksamheten och oavsett roll så är vi stolta över att jobba på ett företag med hållbarhetsambitioner som vill vara med och ta fram lösningarna för en hållbar livsmedelskedja.