Hoppa till innehåll
Skandia Investment Mangement logotyp

Systemförvaltare SimCorp Dimension hos Skandia

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en verksamhetsnära Systemförvaltare inom SimCorp Dimension, till Skandia Investment Management i Stockholm.

Hos Skandia Investment Management i Stockholm blir du en del av ett tight team inom kapitalförvaltning! Här får du ta stort ansvar som Systemförvaltare med SimCorp Dimension i fokus samt möjligheten att driva olika projekt inom förändring och effektivisering.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på Skandia Investment Management kommer du att göra en verklig skillnad. Vi erbjuder dig:
  • En varierad vardag att arbeta med där du får jobba med hela Dimension systemets front - back office.
  • En arbetsplats där vi värdesätter engagemang och innovation.
  • Stödjande och samarbetsvilliga kollegor med lång erfarenhet.
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemförvaltare kommer du att vara länken som förstår verksamhetens behov och kan översätta beställningar till färdiga systemlösningar. I rollen ingår även:
  • Att vara användarstöd i verksamheten samt delta i och driva effektiviseringsprojekt gällande system och processer för verksamheten.
  • Förvaltning och vidareutveckling av systemen, inklusive löpande arbete med konfigurering och parametersättning
  • Förvaltning av vårt huvudsystem, SimCorp Dimension, och flera av våra mindre system inom området.
Värt att veta

Du blir en del av Systemadministration & IT, som består av sex personer inklusive chef. Teamet har en gedigen erfarenhet inom kapitalförvaltningens IT-frågor och ansvarar för användarsupport, projektarbete och processförbättringar. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och vilja att dela med sig av sin kunskap till varandra.

Placering är i Stockholm Lindhagen, på vårt kontor, där vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom en kapitalförvaltning och har sannolikt minst ett par års erfarenhet av systemförvaltning. Det är ett krav att du har mycket god kunskap i SimCorp Dimension som Systemförvaltare, eller erfarenhet från arbete inom front-, middle- eller back-office i kapitalförvaltning.

Som person är du kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Det är även viktigt att du är ansvarstagande och drivande, har förmågan att ta egna initiativ med fokus på att slutföra saker med kvalitet.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Skandia Investment Mangement logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandia Investment Management (SIM) är Skandias kapitalförvaltningsbolag som förvaltar och administrerar betydande delar av Skandia Livs och Skandia Fonders placeringstillgångar. Bolaget har idag 46 anställda och cirka 470 miljarder kronor under förvaltning.