Hoppa till innehåll
Svensk Exportkredit logotyp

Systemspecialist Utlåning till Svensk Exportkredit

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
SEK i Stockholm söker dig med erfarenhet av utlånings- eller finansiella system till centrat av deras tekniska miljö och affär!

Har du en bakgrund inom utlåningssystem eller affärssystem inom bank och finans och ett intresse att växa, utmanas och utvecklas i hjärtat av vår affär? Vårt centrala utlåningssystem ligger till grund för vår affärsverksamhet - att finansiera svensk exportnäring, ge företag möjlighet att växa och bidra till jobb och tillväxt i Sverige. Nu söker vi en områdeskunnig Systemspecialist med ansvar för att förvalta, utveckla och konfigurera våra tekniska lösningar för utlåning.

Vi erbjuder dig

Detta är en ny roll för oss och du kommer att få utrymme att bidra med din kompetens, dina idéer och ditt engagemang för att forma vår väg framåt. Tillsammans med dina specialistkollegor inom både IT och affär säkerställer du att vårt utlåningssystem har tekniska förutsättningar för att möta våra, marknadens och kundernas behov - både dagens och morgondagens. Vi erbjuder dig:
  • Att arbeta i och påverka det system och det affärsområde som ligger närmast vår kärnaffär och våra kunder
  • En organisation med snabba beslutsvägar där vi samarbetar över funktionsgränserna
  • En ambitiös organisation med fokus på prestation och utveckling
Det här gör du hos oss

Du har ett övergripande ansvar för att förvalta, konfigurera, utveckla och supportera vårt utlåningssystem. Du arbetar i skärningspunkten mellan affär och IT och har löpande dialog med verksamheten för att förstå och omvandla behov till funktionella konfigurationer. Du arbetar med vårt centrala utlåningssystem vilket gör att du i din roll har en överblick och förståelse för anslutande systems data, integrationer och kopplingar.
Rent konkret innebär det:
  • Kravtolkning
  • Lösningsdesign
  • Konfigurering, installation och utveckling
  • Löpande kvalitetssäkring, dokumentation och incidenthantering
Vi deployar i Azure DevOps CI/CD och versionshanterar i GIT.

Ditt team och arbetsplats

Ditt team, Team Lending, består av 7 personer med en bred teknisk och affärsmässig kunskap, och en blandning av juniora och seniora kollegor.

Vårt kontor ligger på Fleminggatan 20 i Stockholm och vi arbetar med ett flexibelt arbetssätt och distansarbete när det passar uppgiften.

Mer om dig

Vi söker dig med erfarenhet av utlåningssystem eller affärssystem inom bank och finans. Vi söker dig med en förförståelse, eller ett intresse för utlåningsprocesser. Du har erfarenhet av systeminstallation och -konfigurering och det är meriterande med erfarenhet eller kunskap inom SQL och databasteknik.

Du är bekväm med både svenska och engelska som arbetsspråk.

Som person och kollega är du en lagspelare som trivs och drivs av att samarbeta med andra. Du gillar att ta dig an och driva förändring, ta initiativ och lösa problem. Du drar dig inte för att bidra med din åsikt eller input.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Svensk Exportkredit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SEK är ett statligt bolag som finansierar svenska exportföretag, deras underleverantörer och utländska kunder. Vi finansierar även omställning i Sverige och utomlands. I vårt uppdrag ingår att administrera det statsstödda CIRR-systemet. I 60 år har lån från SEK gjort det möjligt för generationer av svenska företag att växa. Med ökad export skapar vi tillväxt i Sverige och bidrar till nytänkande lösningar för en hållbar utveckling i världen. Jobba för en hållbar värld genom ökad svensk export! Med affärsmannaskap, starkt kundfokus och en vilja att nå resultat, blir du en viktig lagspelare i Team SEK. Det finns en närhet och enkelhet här som underlättar samarbete och gör beslutsvägar korta. Vi tar vara på engagemang och gör det möjligt för alla att ta ansvar och vara med och påverka. I vårt ekosystem av förstklassig kompetens kan du verkligen växa. Var med och forma vår historia, som går över gränser och generationer.