Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Uppdragsledare inom IAM hos Skandia i Stockholm

Ansök nu
Vill du driva Skandias IT-säkerhetsarbete på koncernivå med fokus på Identitet och åtkomst? Sök rollen som uppdragsledare IAM!

Välkommen till Skandia! Här kommer du att kunna göra skillnad inom ett viktigt och prioriterat område inom IT-säkerhet. Vårt IAM-team arbetar med hela IAM-området från styrning och regelverk, genom uppdragsledning och teknisk implementation till förvaltning. Vi söker dig som vill jobba på koncernnivå i en dynamisk miljö och i en roll som erbjuder många spännande utmaningar!

Vi erbjuder dig
  • Du blir en nyckelperson i IAM-teamet inom Skandia och jobba med frågor som har direkt koppling till företagets övergripande säkerhetsarbete.
  • Möjlighet att påverka då belsutvägarna är korta, så här kan det gå fort från idé till handling
  • Ett attraktivt förmånspaket med b.la ränterabatter och försäkringar med fokus på förebyggande hälsa
  • Stor flexibilitet att styra över din arbetstid och att lägga upp ditt arbete då vi tillämpar en hybrid arbetsplatslösning.
Det här gör du hos oss

Som uppdragsledare kommer du självständigt, med stöttning av teamet, att driva uppdrag inom IAM-området. Storleken på uppdragen kommer att variera, vissa uppdrag kan pågå under ett halvår, andra löser man på någon dag.

I ditt uppdrag ingår bland annat att:
  • Skapa och driva epics och features inom området
  • vara sammanhållande vid anslutning av nya system till vår IDM-lösning
  • vara rådgivande vid uppsättning av behörighetsstruktur samt val av integrationslösningar
  • driva förändringsarbete med påverkan på både IT och verksamhet
  • driva uppdrag inom standardisering och automatisering
Ditt team och arbetsplats

I din roll som uppdragsledare tillhör du avdelningen Koncernsäkerhet som består av 20 personer. Du rapporterar till koncernsäkerhetschefen och arbetar med koncernens alla dotterbolag. Ditt närmsta team består av sju kollegor och teamet jobbar agilt. Hela Koncernsäkerhet träffas regelbundet och har en hjälpsam och öppen kultur.

Mer om dig

Vi letar efter dig som har erfarenhet och är intresserad av teknik. Du har gedigen erfarenhet av identiteter, åtkomst och behörigheter där ibland systemlösningar för IAM och PAM samt AD och EntraID. Du har erfarenhet av att självständigt planera och driva uppdrag inom IT och verksamhet. Eftersom vårt koncernspråk är svenska är det viktigt att du har god kunskap i svenska i både tal och skrift. Du behöver ha förmågan att ta ett helhetsperspektiv, skapa goda relationer och förstå vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhet. Att du är prestigelös ser vi är en förutsättning för att lyckas i denna roll då verksamheterna i Skandia är våra kunder och det är deras behov som är styrande. Erfarenhet av arbete i en större organisation inom bank, försäkring eller annan reglerad verksamhet är meriterande. Erfarenhet av agilt arbete är också meriterande.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Skandia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!