Hoppa till innehåll
Sveafastigheter logotyp

Vi söker bolagsjurist till Sveafastigheter

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Ansök nu
Vi växer och söker nu vår första bolagsjurist. I rollen kommer du att självständigt hantera en stor del av bolagets löpande juridik.
Du kommer att arbeta nära verksamheten och är ett internt juridiskt stöd till organisationen vad gäller hyresrättsliga-, entreprenadrättsliga och bolagsrättsliga ärenden samt övriga juridiska frågor. Du arbetar även ibland med transaktioner och är bolagets beställare av juridiska tjänster. Vidare säkerställer du även bolagets regelefterlevnad.

Du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets VD, som du även rapporterar till.

Vem är du

Du har en juristexamen och minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller annat bolag, företrädesvis fastighetsbolag. Har du dessutom erfarenhet av bank-och finans, aktiemarknadsrätt eller skatterätt är det meriterande.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter och tidvis mycket att göra varför det är viktigt att du är driven och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är kreativ, har entreprenörsanda och ett starkt intresse för affärer.

Du trivs att arbeta självständigt och som en del av ett team. Du arbetar effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Vidare är du lösningsorienterad, strukturerad och ansvarstagande. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt varför vi tror att du är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Som person är du initiativtagande, prestigelös och utåtriktad.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant arbete med varierande arbetsuppgifter inom olika rättsområden. Tjänsten är en spännande utmaning på en arbetsplats med korta beslutsvägar där du direkt får ta ett stort ansvar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sveafastigheter med Jurek Law. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen att söka tjänsten via www.jurek.se
Sveafastigheter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!