Hoppa till innehåll
Stillfront Group logotyp

Stillfront söker bolagsjurist

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Stillfront kommer du stötta verksamheten med allehanda legal rådgivning. Du kommer ha ett brett arbetsområde, bland annat inom kapitalmarknadsrätt, immaterialrätt och allmän avtalsrätt. Du kommer också tillsammans med chefsjuristen och bolagets dataskyddsjurist vara med och utveckla juristfunktionen och sätta upp rutiner och processer för en effektiv bolagsstyrning och legal support. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt med stor internationell exponering mot våra studios och rådgivare över hela världen.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 2 - 4 år på advokatbyrå. Har du dessutom erfarenhet som bolagsjurist och/eller med immaterialrättsliga frågor är det en fördel. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och vi tror att du för att lyckas i rollen gillar att jobba som generalist. Du har ett stort intresse för affärer och du gillar att utmanas, är nyfiken på att lära dig mer och har ett stort eget driv. Du är en skicklig jurist som är van att arbeta självständigt, att ta ansvar och att fatta beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav eftersom vi arbetar internationellt. Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande juristroll i en global koncern inom spelutveckling där du får möjlighet att arbeta brett och nära kollegor på såväl huvudkontoret i Stockholm som hos våra studios med spelutvecklare runt om i världen

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. Vi utvecklar digitala spel för en bred spelarpublik och våra många spel används av mer än 60 miljoner människor varje månad. Stillfront fokuserar på tillväxtsynergier genom att koppla samman och stärka våra spelutvecklare över hela världen genom vår plattform Stillops. Vi är ett snabbväxande företag och en aktiv global strategisk förvärvare av såväl bolag som tillgångar. Våra över 1 500 anställda jobbar i en organisation där entreprenörsandan står i centrum. Stillfronts aktier (SF) är noterade på Nasdaq Stockholm.
Stillfront Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!