Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Projektör till företag inom byggteknik!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Här ges en möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt företag! Med över 100 års arbete inom arkitektur, konstruktion och design är vår kund en av de äldsta aktörerna på marknaden och de söker nu nya talanger som delar deras passion för hantverket. Om du är intresserad av att arbeta i en högpresterande miljö och bidra till deras fortsatta framgång, läs vidare och utforska de spännande möjligheterna som erbjuds.

Om tjänsten:
I rollen som projektör kommer du att driva och utföra projektering i tilldelade projekt utifrån en tidsatt plan. Arbetet innefattar delaktighet i gemensamma projekterings- och planeringsmöten både internt och externt. Som projektör är du navet i själva projekteringen och samarbetar med projektteamet för att finna den för uppdraget bästa lösningen. Du kommer arbeta i Revit eller Autocad där vi ser att du är praktiskt lagd och kan rita i verktygen.

Ditt arbete kommer att omfatta ansvar för att projekteringen blir riktig och att projekteringsprocessen efterföljs.

Arbetsuppgifter:
Du kommer exempelvis att hantera:
 • Framtagning av erforderliga handlingar och underlag som projektet kräver enligt företagets rutiner.
 • Aktivt vara ute på arbetsplatsen eller företagets fabrik för att bistå vid måttagning, kvalitetskontroller eller likvärdigt.
 • Samordning av projektering inom teamet.
 • Deltaga i gruppens/företagets arbete med kvalitet, miljö/hållbarhet och arbetsmiljö.
Vi söker dig som:
 • Har en avslutad civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning i byggteknik eller likvärdigt.
 • Har kunskaper inom Revit, AutoCad eller liknande.
 • Tidigare erfarenhet av projektering från studier eller arbetsliv.
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i ditt arbete.
Vår kund välkomnar drivna och ambitiösa individer som besitter goda kommunikationsfärdigheter. Noggrannhet prioriteras över snabbhet, och samarbete uppmuntras. Organisationen är känd för sin tillmötesgående och stöttande atmosfär, där eget engagemang uppskattas.

Om kundföretaget:
Företaget är en framstående aktör inom fasad och glasmästeri och har framgångsrikt utvecklat sin produktion med stöd av egenproducering av materialet till deras fasader. Företaget grundades redan år 1913 och har sedan dess fortsatt att utvecklas och vuxit till ett bolag med drygt 100 medarbetare aktiva över hela Sverige.

Företaget är unikt inom branschen, och med sin egen interna produktion av material till fasaderna ligger de ständigt i framkant. Varje projekt som tas an är unikt med nya förutsättningar och krav. Vår kund prioriterar innovativa idéer och jobbar för att främja nytänkande på arbetsplatsen.

Företaget är ett familjeägt, där generationer av släkten fortfarande är aktiva inom bolaget.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från både kundens och vår sida är att du efter 9 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Bromma, Stockholm.
 • Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson.
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter de
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?