Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Terminalarbetare sökes på heltid i sommar på Arlanda!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med positiv inställning som letar efter ett heltidsjobb inom lagerbranschen? Då är detta jobb för dig! Ta chansen att arbeta som terminalarbetare på Arlanda.

Information om uppdraget:

Rollen som terminalarbetare innebär bland annat hantering av paket upp till 20kg, även monotona uppgifter kan förekomma. Då du står, går och lyfter är god fysik en förutsättning för arbetet.

Uppdraget löper under v. 28-32 med arbetstider är förlagda under varierande skift under vardagar och helger.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en team-spelare med högt engagemang och vilja att lära sig. Tidigare erfarenhet från terminal är meriterande.

För att få arbeta på Arlanda krävs en godkänd säkerhetsprövning, vilket innebär att du ska kunna styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta skall styrkas i form av intyg, betyg eller likvärdigt som dokumenterar perioden. Säkerställ att du har dokumentationen i ordning inför en eventuell intervju. Notera att du inte får ha fler än 28 sammanhängande dagar odokumenterat.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så tvivla inte att söka tjänsten redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com