Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Erfaren skjutstativsförare sökes för säsongsuppdrag i Tyresö

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du dokumenterad erfarenhet av lagerarbete och skjutstativstruck. Är du intresserad av ett säsongsuppdrag från augusti - december. Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta på en arbetsplats med högt tempo och förespråkar teamwork. Du bör vara stresstålig och kan arbeta självständigt och i grupp. Under högsäsong krävs det att du är väl förberedd på stora inflöden och strävar efter uppsatta mål tillsammans med ditt team.

I rollen som lagermedarbetare ser vi dig som är säker på truckkörning och gör det som krävs för att arbeta effektivt. Du behöver vara en strukturerad person som har en väl planering av hur man plockar varor effektivt. Rollen som lagerarbetare kräver också extra flexibilitet i den mån att man skall kunna köra fabrikens linjer vid behov.

Arbetstiderna är förlagda i tvåskift där man förväntas kunna arbeta både dag- och kvällspass, men främst kvällspass är planen! Kvällspass Mån-fre kl. 14.55-23.25 och Dagpass Mån-tors kl. 06.00-15.30 Fre kl. 06:00-13:00.

Detta är ett konsultuppdrag med start v. 31 och som beräknas pågå till årsskiftet. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 6 månaders erfarenhet av skjutstativ och är trygg i din körning.

Vi ser även att du:
- Har god datorvana.
- Har truckkort A1-4 samt B1-3
- Du talar och skriver svenska obehindrat.
- Kan arbeta under helger vid behov.
- Bor i närheten av Tyresö

Som person är du initiativtagande och engagerad och trivs med att arbeta i ett sammansvetsat team.

Låter tjänsten intressant för dig? Passa på att söka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com