Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent med kundsupport sökes till Bauhaus!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en engagerad och självgående medarbetare till Bauhaus team i Järfälla!

Information om uppdraget:

I denna roll är du kontaktperson för Bauhaus företagskunder, där du främst hanterar kommunikation via telefon och e-post.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, som bland annat innefattar:

- Administration av betalningspåminnelser
- Hantera inkommande betalningar
- Registrera och bokföra i affärssystem SAP
- Limithöjningar samt utskrift och kuvertering av fakturor
- Kreditbedömningar av nya kunder

Vi söker dig som är intresserad av en bred roll inom back-office och som trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att ge bästa möjliga service, både till kunder och kollegor.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar tillsammans med Bauhaus. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är på heltid som förväntas pågå till mars 2025. Du kommer utgå från Bauhaus huvudkontor i Järfälla och arbetstiderna som tillämpas är 7-16 samt 8-17, måndag-fredag. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi, har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och att du trivs i en föränderlig miljö och är flexibel. Vidare är du driven, självgående och proaktiv i ditt arbete samt noggrann och har god förmåga att kommunicera på ett rakt, tydligt och enkelt sätt.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com