Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes för heltidsuppdrag i norra Stockholm i sommar!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
SC Transport Sverige har återigen fått den stora äran att hjälpa ett av nordens ledande företag inom logistiklösningar med tillsättningen av C chaufförer. Har du C-behörighet, YKB och förstår vikten av god service? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu C chaufförer för heltidsuppdrag hos ett av nordens ledande företag inom logistik. Arbetsuppgifterna består b.la. av lastning, lossning och transport av gods till kunder norr om Stockholm. Du kommer att utgå från norra Stockholm och då du kommer att leverera paket till både privatpersoner och företag, behöver du vara serviceinriktad och duktig på att knyta relationer. Uppdragen är på heltid och förväntas pågå mellan i maj/juni och augusti/september, Möjlighet till förlängning och övertag finns.

Uppdragen är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd av SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting Group. SC transport Sverige har över 20 års erfarenhet av bemanning och erbjuder chaufförstjänster över hela Skandinavien, det finns därför goda chanser till tidigare start, förlängning och fast anställning efter utfört uppdrag. Arbetstiderna är varierande - det finns körningar både under för och eftermiddag.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten, är:

- C behörighet
- YKB
- Digitalt färdskrivarkort
- Svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har ADR och erfarenhet av handdatorer.

För att trivas på detta uppdrag är du en person som är framåt och servicemedveten. Du förstår vikten av goda kundrelationer och lämnar dina kunder med ett leende på läpparna. Du är inte rädd för att arbeta fysiskt och har ett stort säkerhetstänk. Du tar ansvar för ditt arbete och resultat och är en fena på att passa tider!

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregistret kan förekomma.

Sökord: Chaufför, Yrkeschaufför, C-chaufför, Distribution, Lastbischaufför

Sökord: Chaufför, Yrkeschaufför, C-chaufför, Distribution, Lastbischaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com