Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Senior Developer till Centuri AB

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren utvecklare som vill fortsätta utvecklas med ett spännande bolag? Centuri är ett väletablerat SaaS-bolag med en egen nischad plattform som hela tiden utvecklas och förbättras.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Centuri.

Om företaget

Centuri AB är ett snabbväxande B2B-produktbolag där verksamheten kretsar kring det egenutvecklade systemet Centuri. Systemet riktar sig i första hand till medelstora och större organisationer med krav på en strukturerad hantering av information i form av, bland annat, dokument, ärenden och avtal. Bolaget har idag 160 000 användare fördelat på drygt 150 kunder, huvudsakligen i Norden. Centuri AB är ett lönsamt skuldfritt bolag med väldigt låg churn.

Centuri AB hjälper idag kunder som Arlafoods, Capio, flertalet av landets Regioner, Karolinska Universitetssjukhuset, Peab och Sweco med hantering av t.ex. ledningssystemsinformation, recept, medicinska instruktioner, egenkontroller, revisioner, reklamationer och andra typer av ärendeflöden och avtal.

Centuri är en standardprodukt som tillåter enkel integration mot andra system för att hämta och lämna information. Systemet stödjer dokument-, ärende- och avtalshantering men också hantering av risker och kompetenser. En vanlig benämning på denna typ av system är ”Content Services Platform”.

Arbetsuppgifter

I rollen som Senior Developer på Centuri är du ansvarig för att utveckla och förbättra företagets produkter. Du kommer att arbeta nära produktägare och andra nyckelpersoner för att analysera och omsätta både interna utvecklingsidéer och kundkrav till tekniska lösningar. Rollen innebär också att bidra med nya idéer och förbättringsarbete när det gäller programmering och kodning. Med tiden kommer du att fungera som teknisk resurs vid nyförsäljning och större kundprojekt samt ge supportorganisationen djupare teknisk kompetens vid behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant eftergymnasial utbildning
* 5+ års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
* Erfarenhet/kunkap av följande: TSQL, C#, JavaScript, HTML5, CSS, Entity Framework, React/Preact, Web API, SQL Server
* Goda kunskaper i svenska samt engelska, såväl i tal som skrift

Som person ser vi gärna att du är analytisk och problemlösande, och trivs i utmanande miljöer. Självständighet och flexibilitet är viktigt. En fokusering på kundtillfredsställelse och grundläggande affärsförståelse är avgörande. Organisationsförmåga och lösningsorientering är också önskvärda egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.