Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

Sommarjobb som lastbilschaufför!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi letar nu efter erfarna lastbilschaufförer som inte bara är mästare på vägen, utan också delar vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet under sommaren 2024. Om du tror att du har vad som krävs för att styra riktningen för vårt transportteam, då är detta din chans att glänsa!

Arbetsuppgifter

Rekryteringsgruppen har kunder över hela Stockholmsområdet och utför uppdrag inom ett flertal områden såsom renhållning och distribution. Tack vare detta kommer du att få möjlighet att bredda dina erfarenheter inom olika branscher!

Just nu har vi flera lediga sommarjobb - svara på frågorna i annonsen så återkommer vi om vi har ett uppdrag som passar dig!

Tjänsterna påbörjas i slutet av maj och kommer att pågå fram till slutet av augusti. För rätt person finns det stora chanser till vidare anställning även efter sommaren.

Egenskaper

Vi på Rekryteringsgruppen brinner för att ständigt visa stort personligt engagemang till våra anställda och kunder och det engagemanget hoppas vi förmedlas vidare till dig som är ute på vägarna och arbetar. Vi ser därför att du som söker jobbet är just det - personligt engagerad och därmed har en positiv inställning, är nyfiken, flexibel och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Känner du igen dig och är redo att ta på dig olika arbetsuppgifter och utmaningar? Då kan det här jobbet vara rätt för dig. Vi som anställer dig tror på dig och det vill vi att du också gör!

Kvalifikationer

Du kommer att vara anställd hos oss på Rekryteringsgruppen och arbeta hos våra kunder som konsult. Om allt fungerar bra och man själv vill det finns det mycket stora chanser till vidare anställning direkt hos våra kunder.

Krav:
  • Svenskt C-eller CE-körkort
  • YKB och färdskrivarkort
Meriterande:
  • Tillgång till egen bil
  • Truckkort
  • ADR
Vad kan Rekryteringsgruppen erbjuda dig som anställd?

Vi tar hand om dig som anställd och erbjuder alla våra medarbetare trygga anställningsförhållanden med marknadsmässiga löner, tjänstepension, semester- och övertidsersättning samt försäkringar enligt kollektivavtal. Som konsult har du även förmånen att ha en dedikerad konsultchef som är tillgänglig för dig under hela din anställningstid. Konsultchefens huvudsakliga ansvar är att matcha dig med lämpliga kunduppdrag och skapa en miljö där du känner dig bekväm och motiverad i ditt arbete.

Tillträde:

Från vecka 22 till vecka 34

Lön:

Fast enligt avtal

Arbetstider:

Varierar beroende på uppdrag.

Måndag till fredag.

Dagtid, kväll och natt

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!

Skicka din ansökan via Teamtailor

"Sökord: Arbetare, ambulerande, distribution, sopgubbe, bud & paket, lediga jobb, lastbilschaufför, distribution, CE-chaufför, C-chaufför, sommarjobb, renhållningschaufför"

Om Rekryteringsgruppen

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Rekryteringsgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, lager & industri, transport service & butik och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.