Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

2 Konsultchefsassistenter till PN Stockholm!

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
PN Stockholm växer, och nu söker vi våra nästa assistentstjärnor! Vill du ha en ansvarsfull roll där du får chansen att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen? Vi erbjuder utbildningar, utmaningar och, naturligtvis, kommer vi ha otroligt roligt på vägen!

Vi välkomnar dig under hösten 2024 - missa inte chansen att bli en del av Sveriges snabbast växande rekryteringsbolag.

Information om tjänsten

I rollen som konsultchefsassistent arbetar du 1-2 dagar i veckan parallellt med dina studier. Hos oss på PN får du alla verktyg du behöver för att utvecklas och bygga en karriär inom rekrytering. Filippa, som började som assistent och nu är konsultchef, beskriver rollen så här:

"Det bästa med att arbeta som assistent är att man hela tiden får lära sig nya saker och utvecklas. Att få chansen att växa in i rollen och ta mer ansvar gör att man även utvecklas mycket som person. Och kollegorna och gemenskapen är en väldigt stor bonus!"

Under dina lov finns möjlighet att arbeta heltid och vikariera som konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistentteam runt om i Sverige för att hantera den dagliga verksamheten. På vårt kontor i Stockholm arbetar för närvarande 20 glada kollegor, och vi ser nu fram emot att utöka teamet med ytterligare två deltidstjänster.

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent hjälper du våra konsultchefer med alla delar av rekryteringsprocessen i våra pågående uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att inkludera:
  • Urval och selektering bland ansökningar
  • Telefonintervjuer och referenstagning
  • Administration
  • Besvara frågor från kandidater och konsulter via e-post och telefon
  • Tidrapportering och fakturering
Du följer en tydlig utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter, och hela teamet stöttar dig längs vägen. När du känner dig trygg i dina uppgifter kommer du att få möjlighet att ta ett större ansvar i våra processer. Du kommer att stötta i rekryteringsprocesser inom olika affärsområden (t.ex. ekonomi, teknik och IT) och lär dig allt du behöver på plats hos oss.

När du har avslutat dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta i en heltidstjänst på bolaget, precis som många av våra tidigare assistentstjärnor har gjort.


Vi söker dig som

  • Studerar inom HR, beteendevetenskap eller liknande utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft många kontaktytor och fått använda din förmåga att ta initiativ och ansvar
  • Har goda kunskaper i Officepaketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta nära med andra, då vi alla hjälps åt och arbetar tillsammans i våra kundsamarbeten och rekryteringsprocesser. Vi tror också att du är utåtriktad och sprider positiv energi omkring dig.

START: Under hösten 2024, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, Ca 1-2 dagar/veckan (löpande schemaläggning där vi anpassar oss efter arbetsbelastning och ditt skolschema)
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!