Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Koordinator till välkänt säkerhetsbolag!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en fena på administration och kundservice? Gillar du att vara ”spindeln i nätet” och skapa goda relationer med kunder och kollegor? Då kan du vara den vi söker som Koordinator till vår kund belägen i Johanneshov!

Att vara en del av vårt team innebär att vara en del av en speciell gemenskap. Vi tror på att skapa fantastiska resultat tillsammans genom att främja trivsel och välmående på arbetsplatsen. Vi värnar om en positiv arbetskultur och strävar efter att skapa en miljö där alla trivs.

I rollen som Koordinator kommer du arbeta nära övriga kollegor inom avdelningarna för Lås och Larm. Du kommer vara länken mellan avdelningarna och stötta upp med kundservice och administrativt arbete där målet är att främja öppenhet och samarbete mellan avdelningarna för att säkerställa bästa service mot kunder och kollegor.

Utöver detta ingår även:
* Fakturering och attestering av leverantörsfakturor
* Kundtjänst via telefon och mejl
* Reklamationshantering
* Koordinering av servicejobb
Personprofil
Vi söker dig som trivs i en koordinerande roll där ingen dag är den andra lik. Du är en god människokännare och löser problem med lätthet. Vidare ser vi att du är strukturerad, social, noggrann, har ett tekniskt intresse och brinner för att leverera bästa möjliga service till både kunder och kollegor.

Vi tror att du har erfarenhet från tidigare administrativa roller och är bekant med systemhantering samt har goda kunskaper i Office-paketet. Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande, men inget krav.

Arbetet sker på plats på kontoret Johanneshov då man jobbar nära butikspersonal, tekniker och de andra koordinatorerna. Därför kan man inte arbeta hemifrån.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med goda chanser till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök".


Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Vikariat på heltid till februari 2025 med chans till förlängning eller övertag
Arbetstid: mån-tors 08-17, fre 08-15
Plats: Johanneshov


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se