Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

IT Säljare / Account manager till Upstream

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du i början på en yrkesbana inom försäljning? Har du ett intresse för dator/teknik och tycker att det låter spännande med nytänkande IT-lösningar? Då har vi tjänsten för dig!

Vi är ett härligt gäng som sitter i nya lokaler i Kista. Vi växer och söker därför en Säljare!

Tjänsten som Säljare innebär att du arbetar med att finna, driva och vidareutveckla relationer med befintliga kunder. Våra kunder är dels IT-driftsbolag men även IT-avdelningar på större bolag, som främst finns i Sverige men också i våra nordiska grannländer.

Vi tror att du delar vår starka passion för IT tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.


Personprofil
För att passa i rollen tror vi att du har ett intresse för IT. Utöver det trivs du med att skapa kontakt med nya människor och du gillar att arbeta mot tydliga, uppsatta mål.

Vi tror att du har arbetat med uppsökande försäljning men det är inget krav att du kommer från IT området.

Vi ser det också som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8-17, flextid
Plats: Borgarfjordsgatan 18, Kista, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Upstream söker konstant efter smarta alternativ till traditionella sätt att arbeta. Tack vare detta har vi lyckats hitta produkter och arbetssätt som öppnar upp för nya möjligheter. Möjligheter att arbeta mer mobilt, mer förebyggande och mer effektivt. Nytänkande it-lösningar som hjälper affärsverksamheter att utvecklas.
Vi kompletterar lösningarna med spetskompetens och personlig kundsupport. Vår drivkraft är att hitta teknik och metoder som gör livet enklare. Dessutom tror vi på långsiktighet och konstant utveckling. Mainstream är ofta ganska trist. Upstream är roligare!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Account manager, IT, IT försäljning, Kista


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare