Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Team Assistant

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du i en snabbrörlig miljö, är framåtlutad och trivs i en supporterande roll? Är du dessutom tillgänglig i närtid? Då kan det vara dig vi söker!

 

Om tjänsten
I rollen som Team Assistant kommer du att supportera fyra personer och arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara:
  • Möteskoordinering internt som externt
  • Resebokningar
  • Utläggsredovisning
  • Övrig support till teamet

     

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat i en koordinerande roll. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med noggrannhet och god struktur. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen ser vi att du tycker om att hålla ordning och reda, trivs i samarbete med andra och vågar ta för dig. Vidare är du drivande, flexibel och hjälpsam.

 

Vill du veta mer?
Detta är ett konsultuppdrag på heltid och sträcker sig tills vidare. Start är så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kunden som har sitt kontor i centrala Stockholm.

I konsultvärlden går det ofta fort så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Josefine Blomkvist på josefine.blomkvist@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

 

När du blir en av oss
Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!
 
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.