Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en ekonomiassistent till ett års uppdrag till kund i Norrort. Är du tillgänglig i början av oktober och har erfarenhet av ekonomi och administration? Då kan det vara dig vi söker.

 

Ditt uppdrag
Kunden behöver förstärkning i teamet då de genomgår ett systembyte och de ordinarie medarbetarna behöver frigöras till att hantera systemspecifika uppgifter.

Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt samt ha varierande arbetsuppgifter och exempel på dessa är:
  • Ansvara för korrekt kostnadsuppföljning inom projekten
  • Fakturering till kund i samförstånd med projektledare
  • Hantera inköpsanmodan och leverantörsfakturor både inom projekt och kostnadsställe
  • Uppsättning av projekt i SAP/R3 samt löpande projektredovisning
  • Uppföljning inom marginalförändringar, omkostnader, produktivitets- och tidsskrivningsuppföljning
  • Ansvara för finansiell rapportering inom projekten
  • Vara behjälplig i forecast och budget, med uppdateringar och underlag
  • Vara behjälplig i månadsavslut med avstämningar, rapportering m.m.
  • Övrig administration inom ekonomiområdet

 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av roller inom ekonomi och administration. Vi ser gärna att du kommer från ett mindre till medelstort bolag och har erfarenhet av att vara involverad i många olika delar i organisationen. Det är meriterande om du har kunskap inom SAP. Du har god vana i Officepaketet och behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du van att jobba självständigt och har en god förmåga till egna initiativ. Du trivs att jobba tillsammans i team och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och systematisk i ditt arbete.


 

Vill du veta mer?
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning 1/10–2024 – 31/10–2025
Tillträde: 1/10

Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. I konsultvärlden går det ofta snabbt så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mejl med hänsyn till GDPR. Vår återkoppling kan dröja något längre i och med semestertider.


 

När du blir en av oss
Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!
OnePartnerGroup Stockholm logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.