Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Ekonomi- och kontorsassistent

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tillsammans med vår kund söker vi en Ekonomi- och kontorsassistent. Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och växande organisation som är Sveriges ledande inom tekniska energilösningar. Företaget är en del av en nordisk koncern med tydliga mål och fokus på hållbarhet samt personalutveckling. Rollen innebär flera ansvarsområden och en varierande arbetsdag. Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av lön och ekonomi men vill ha en bredare roll med ett utökat kontorsansvar. På kontoret, som är beläget söder om Stockholm, möts du av femtio trevliga kollegor med stark sammanhållning. Tjänsten avses vara långsiktig.

Om tjänsten
Vår kund är ett ledande företag inom kyl- och fryslösningar, kända för sin pålitlighet och innovation. Med ett stort fokus på hållbarhet erbjuder de avancerade produkter och tjänster som optimerar kylkedjor och förlänger hållbarheten för livsmedel. Företagets strävan efter att erbjuda sina kunder den bästa servicen och de mest avancerade produkterna på marknaden bidrar till deras tillväxt. På kontoret går samarbete och professionalitet hand i hand med en trevlig arbetsmiljö och god stämning. Företagskulturen präglas av samarbete, utveckling och trivsel. Här får du möjlighet att arbeta i en inspirerande miljö där man värdesätter varje medarbetares bidrag och ser till att alla har möjlighet att växa och utvecklas.

I rollen som ekonomi- och kontorsassistent får du en nyckelroll i vår kunds administrativa verksamhet. Du är central för all lönehantering och ekonomiadministration, vilket ger dig möjlighet att arbeta med en bred variation av uppgifter. Du ansvarar för hela löneadministrationen, inklusive deklaration av arbetsgivaravgifter till Skatteverket, samt hantering och korrekt bokföring av bolagets leverantörsfakturor. Du samarbetar med engagerade projektledare till kollegor som skickar fakturor till dig för bokföring på deras olika projekt. Din roll är avgörande för att säkerställa att alla ekonomiska processer löper smidigt och effektivt. Förutom ditt ansvar för lön och ekonomi kommer du även att vara ansiktet utåt på kontoret. Rollen som kontorsassistent är mångsidig och omfattar allt från att välkomna gäster till kontoret, ta emot leveranser, göra beställningar, samt säkerställa att det finns lunch och fruktkorgar vid utbildningar som hålls för koncernen.

Här får du möjlighet att samarbeta med kollegor och vara den centrala länken i organisationen, vilket bidrar till företagets fortsatta framgång. För att lyckas i denna roll är du noggrann och strukturerad, och du håller alltid dina deadlines. Din sociala kompetens och förmåga att kommunicera effektivt med olika människor, både internt och med besökare, är högt värderade. Eftersom dina ansvarsområden kräver daglig fysisk närvaro på kontoret är det viktigt att du trivs med att vara på plats varje dag.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet inom ekonomi med löneadministration
  • Har en utbildning inom ekonomi/ lön är meriterande
  • Har erfarenhet av lön mot ett kollektivavtal är meriterande
  • Kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift
  • Har lätt för att sätta dig in i nya system
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av kunden med en inledande provanställning. Du kommer löpande erbjudas utbildning och coaching för att kunna prestera i din roll.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Snarast möjligt
  • Placering: Södra Stockholm
  • Lön: Fast månadslön
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren