Hoppa till innehåll
Nytorps Rör AB logotyp

KMA-samordnare med passion för kvalitet, miljö och arbetsmiljö!

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av arbetsmiljöarbete och vill vara med och säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö hos Nytorps Rör? Här får du möjlighet att arbeta verksamhetsnära och bidra med praktiskt stöd och din expertis inom arbetsmiljöområdet!

Information om tjänsten

Nytorps Rör utför nyinstallationer, underhåll, reparationer, svets- och industriarbete i alla typer av fastigheter och kännetecknas för att ha ett stort miljö- och kvalitetstänk. Här får du verkligen möjligheten att komma in i ett härligt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans och värnar om att ha roligt på jobbet! I rollen som KMA-konsult blir du en värdefull funktion i att säkerställa verksamhetens kvalitet, miljö och arbetsmiljö, där du ansvarar för att dina kollegor utför sitt arbete på ett säkert sätt samt ser till att utföra dokumentation för att förebygga olika miljörisker.

Arbetsuppgifter

Som KMA-konsult kommer du att samarbeta med teamet på plats för att driva arbetsmiljöarbetet framåt. Dina arbetsuppgifter kommer variera och inkludera både strategiska och operativa insatser. Du ansvarar för att skapa rutiner, samordna aktiviteter, informera medarbetare och vidta åtgärder för att minska arbetsmiljörisker. Du kommer bland annat att:
  • Observera arbetsförhållandena på plats för att säkerställa att arbetsmiljön är säker och följer lagar, föreskrifter samt kundens säkerhetskrav.
  • Genomföra miljöronder och göra dokumentation av exempelvis avfallshantering, avvikelser, deponi och kemikalier m.m.
  • Assistera vid inköp av material och utrustning som förbättrar arbetsmiljön och säkerheten.
  • Stötta dina kollegor i frågor om åtgärder, material och rutiner, både för arbetets utförande och den psykosociala arbetsmiljön.
Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi tror att du har ett gediget engagemang för arbetsmiljöfrågor, företagshälsa och kvalitetssäkring. Vi tror även att du är självgående och drivande i dina fokusområden och är inte rädd för att vidta åtgärder för att säkerhetsställa medarbetarnas arbetsmiljö. Du är en lagspelare och har ett öga för detaljer samt är observant på din omgivning. Vidare ser vi även att du har:
  • Erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor antingen från tidigare studier alternativ från arbetsliv
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i office-paketet
Professionals Nord söker i samarbete med Nytorps Rör en KMA-konsult. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nytorps Rör under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Henriksdal
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Nytorps Rör AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!