Hoppa till innehåll
Nowhere Networks logotyp

Nätverksingenjör till NoWhere Networks!

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta chansen och utveckla nästa generations dynamiska nätverk för marina fartyg! Här har du en unik chans att bli en del av ett sammansvetsat team med stor nätverkskompetens. Vill du fortsätta utvecklas inom nätverk har du hittat rätt!

Information om Nowhere Networks:

Nowhere Networks är ett banbrytande teknikföretag som specialiserat sig på att utveckla höghastighetslösningar för maritima bredband! Deras egenutvecklade radiosystem är grunden för dess bredbandsnät för fartyg i Europa och här lyser en stolthet över att de kan räkna de flesta större passagerarrederier bland deras kunder! Nowhere Networks är ett ungt, dynamiskt och snabbväxande företag med en stark marknadsposition och ambitiösa expansionsplaner för inte bara Europa!

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverksingenjör får du arbeta nära tekniken genom att hands on bygga nätverken men också ansvara för implementation och drift! I rollen kommer du även ha kunddialog för att förstå kundernas unika behov. Här får du en möjlighet att fördjupa din förståelse i hur nätverk är uppbyggt och fungerar, speciellt ute på haven! Du ansvarar för att kundens fartyg alltid är uppkopplade och att prestanda och stabilitet överträffar kundernas förväntningar. I rollen finns det även möjlighet att få resa runt i Europa för att vara nära kund!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Nätverkskonfiguration och Drift
  • Routing & Switching
  • Övervakning och Analys
  • Trådlöst/WiFi och mikrovågsteknologi
Du erbjuds
  • En drömroll för dig som har passion för att utveckla nätverk
  • Möjligheten att arbeta internationellt
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för då bolaget uppmuntrar vidareutveckling internt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer som har väldigt roligt ihop
  • Möjligheten att dagligen sätta din prägel på tekniken!
Vi söker dig som
  • Är en fena på nätverk på minst CCNA-nivå
  • Arbetslivserfarenhet inom nätverk där du fått erfarenhet av nätverks funktion och uppbyggnad
  • God kunskap inom OSI Modellen, lager 1, 2, 3 och 4
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska såväl som muntligt och skriftligt
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Erfarenhet av Linux
  • Erfarenhet av Radio
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas men också prestera i rollen! Vi tror att du är en initiativtagande lagspelare som trivs i en entreprenöriell miljö där du tillsammans med dina kollegor har ett genuint intresse för den senaste tekniken och IT. Vi tror att du är en analytisk person som drivs av teknisk problemlösning och inte är rädd för att testa dina idéer!

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Bromma
Urval: Löpande
Kontakt: Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Nowhere Networks logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nowhere Networks är en världsledande nätverksoperatör för den marina industrin som erbjuder maritimt internet när det är som bäst. De bygger och hanterar höghastighetsinternetnätverk, främst i Europa, men snart över hela världen. Nowhere Networks erbjuder den maritima industrin den bästa, snabbaste och mest kostnadseffektiva höghastighetsinternet/bredbandslösningen på marknaden. De bygger smarta nätverk som täcker större ytor än någon konkurrent på marknaden med deras smarta egenutvecklade lösning.