Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

NOC-tekniker

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som NOC-tekniker ingår du i ett team på 24 personer som arbetar med drift och support inom nätverk och säkerhet. I rollen arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för drift och övervakning samt åtgärd av incidenter. För att erbjuda sina kunder bästa möjliga service är Network Operation Center (NOC) bemannad dygnet runt och du kommer därmed att arbeta skiftgång.

I din roll utmanas du ständigt då teamet erbjuder drift och support till många olika företagskunder med varierande tjänster och leverantörer.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten är en lagspelare som ställer upp och arbetar tillsammans med ditt team. Du har en vilja och förmåga att leverera lösningar till kunder och ge dem god service. Du är trygg i både relationen och dialogen med kunder och kollegor där du visar på ett stort ansvarstagande och har en förmåga att ta ansvar och initiativ.

Mer om dig:

  • Cisco CCNA-certifiering
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska
  • Meriterande med utbildning inom nätverk eller motsvarande erfarenhet
  • Meriterande med några års erfarenhet som nätverkstekniker
  • Meriterande med certifiering inom HP Aruba, Meraki


Vi kan erbjuda dig
På Centric hjälper vi dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder söker vi nu en NOC-tekniker. Hos kunden arbetar du i ett team med 24 kompetenta kollegor där gruppen präglas av en god sammanhållning. Företaget sitter i nybyggda lokaler i Arenastaden och du erbjuds en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Du börjar anställningen som anställd hos Centric de första sex månaderna. Målsättningen och syftet är att du efter denna period ska bli anställd direkt av kunden då de letar efter en person som vill vara en del av verksamheten på lång sikt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.