Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Hyresadministratör, Stockholm

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (8 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi på Meritmind en ny kollega till en av våra kunder.
Kunden är ett av Sveriges största fastighetsbolag och du kommer få arbeta i ett bolag där ingen vet mer om förvaltning och utveckling av fastigheter samt stadsutveckling än dem!

Är du en fena på administration, tycker om att ha ansvar och gillar ständig utveckling? Vill du bli en del av en arbetsplats där man jobbar med något så viktigt som människors vardag och där man vågar testa nya saker?
Läs vidare, detta kan vara jobbet för dig!

Om rollen

I denna roll kommer du tillhöra en större avdelning med kopplingar till både ekonomi och administration och du kommer ha två nära kollegor som liksom du arbetar med hyresadministration.

Vi söker dig som har en stor system-mognad och intresse för att utveckla processer och effektiviseringar i rutinerna och systemen. I rollen kommer du att ha en central och viktig roll där du kommer arbeta nära både externa och interna kontakter i hyresadministrativa frågor.
Du kommer ansvara för ett antal fastigheter och för hantering av hyresavtal och betalningar för dessa. Arbetsuppgifterna kan inkludera att administrera hyresavtal, skriva avtalsutkast, avisera hyra och göra avräkningar av hyrestillägg, momsstatus på lokaler, hantera uppsägningar samt följa upp hyresbetalningar och hantera obetalda sådana

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete med fokus på fastigheter och hyresavtal.
  • Du har mycket goda systemkunskaper och är en van användare av Officepaketet
  • Du har även erfarenhet av arbete i en koordinerande, kundserviceliknande roll samt erfarenhet av att arbeta med dokumenthantering.
  • Erfarenhet av fastighetssystemet Faciliate är högst meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

I denna roll har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du gillar att bygga relationer och är en god kommunikatör som tycker om att hjälpa andra. Du gillar att arbeta utifrån givna ramar och rutiner men kan ställa om mellan olika arbetsuppgifter utan att det stör dig, du är med andra ord strukturerad, organiserad och förmår att planera ditt arbete väl. Vidare gillar du också ett utredande arbetssätt där du själv behöver söka svar på frågor.

Tillträde: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Centrala Stockholm
Anställning: Konsultrekrytering, dvs provanställningen på 6 månader går via Meritmind, för att sedan övergå till kund om allt känns rätt från samtliga parter.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

Välkommen med din ansökan!

 

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren