Hoppa till innehåll
Martin & Servera AB logotyp

Butikschef sökes till Martin & Servera Restaurangbutiker i Årsta/Stockholm

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en ledare som leder och utvecklar med stort engagemang och mod, har fokus på försäljning och trivs i en föränderlig miljö?

Efter lång och trogen tjänst kommer vår nuvarande butikschef i Årsta att gå i pension och vi söker därför en ny stjärna som kan ta över rodret och leda vårt butiksteam till nya framgångar.

Martin & Servera Restaurangbutiker, med två butiker i Stockholm, är platsen där restauranger, caféer, cateringfirmor, företag och föreningar handlar till sin verksamhet. Vi har ett brett sortiment som omfattar allt från färskvaror, som frukt & grönt och kött & chark - till köksmaskiner och förbrukningsvaror. Vi har inspirerande butiksmiljöer och kontor som vi är stolta över.

Stabilt och långsiktigt

Vi är en verksamhet i en stor koncern. Vi har en stark och långsiktig ägare i form av Axel Johnson, vilket skapar trygghet och stora möjligheter. Vi vilar på starka värderingar och står för långsiktighet och hållbarhet. God gemenskap på arbetsplatsen med engagerade ledare och medarbetare kännetecknar oss.

Vad kommer du att göra?

I rollen som butikschef samarbetar du tätt ihop med samtliga funktioner i verksamheten. Du rapporterar till verksamhetschefen och är medlem i Restaurangbutikernas ledningsgrupp, vilket innebär ett stort ansvar och påverkan på hela företagets utveckling. Du driver din butik och har ett helhetsansvar för butikens lönsamhet, tillväxt samt planerar och leder driften. Du ansvarar för att företagets affärsidé, vision och strategi blir till verklighet. Tillsammans med din ledningsgrupp, som består av tre gruppchefer, driver ni, utvecklar och skapar förutsättningar för era ca 30 medarbetare att bidra till en köpupplevelse i världsklass för våra kunder. I din roll ingår även ansvar för bearbetning och utveckling av befintliga likväl som nya affärer, således behöver du ha B-körkort.

Viktigt för att jobbet ska passa dig

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för mat och service, gärna med erfarenhet av och inblick i restaurangbranschen. Du har tidigare arbetat som butikschef i dagligvaruhandeln i flertalet år och har en gedigen erfarenhet av butiksdrift med större personalgrupper. Med givna och egna verktyg kan du initiera och skapa förändring. Du har enkelt att hålla i flera projekt samtidigt och prioritera din tid mellan dessa och vad som ger mest effekt i linje med uppsatta mål.

Som person är du affärsinriktad och har stort kundsfokus. Du är proaktiv, engagerad och inspirerande. Du har framgångsrik erfarenhet av att leda andra och utveckla individer liksom personalgrupper. Vi ser att du är initiativrik och har förmågan att utmana dig själv och andra. Då rollen innefattar en del administrativt arbete behöver du ha god datorvana och behärska Office-paketet.

Din arbetsplats

Din arbetsplats är i vår butik i Årsta, där även supportkontoret för verksamheten sitter. Det arbetar ca 30 personer i butiken och ca 10 personer på kontoret. Det här är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra. Du får ta del av uppskattade personalförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, lunchsubvention och rabatt i våra butiker. För oss är det viktigt med en trygg arbetsmiljö. För att säkerställa att vår alkohol- och drogpolicy efterlevs utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på alla arbetsplatser.

Hur går rekryteringen till?

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för inkludering och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Som företag vill vi bestå av människor med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Dina unika egenskaper och din bakgrund berikar vårt företag. I alla våra rekryteringar använder vi oss av personlighetstester. Det är för att kunna jämföra kandidater på ett så rättvist sätt som möjligt. Som en del i rekryteringsprocessen för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi även bakgrundskontroller.

Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 31/5 2024

Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 1 november 2024

Anställningsform: Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%

Bolag: Martin & Servera Restaurangbutiker AB

Kontakt: För frågor som rör tjänsten kontakta verksamhetschef Charbel Gabbour, 070-3001092, charbel.gabbour@martinservera.seFör frågor som rör urvalsprocess vänligen kontakta HR-partner Erika Werme, 070-2046228, erika.werme@martinservera.se

Facklig företrädare: Anna-Lena Holsteryd, Unionen, 08-7222630

Välkommen till Martin & Servera-gruppen

Vi är en familjeägd koncern med ett heltäckande erbjudande till restauranger, kaféer och storkök över hela Sverige. Vi över 3000 medarbetare som tillsammans driver restaurangbranschen framåt, med omtanke om varandra, våra kunder och vår planet.
Martin & Servera AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren