Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

Hilti Store Representative, Kista

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VAD SÖKER VI?

Vi söker nu dig som vill utvecklas inom Hilti med målsättningen att i framtiden ta en roll som Account Manager på Hilti. Genom att starta din karriär på Hilti som butikssäljare så får du möjlighet att utveckla din kompetens inom såväl sälj som byggbranschen.

Detta är en säljtjänst som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Till denna position söker vi dig som långsiktigt vill arbeta med och utvecklas inom professionell försäljning i en av våra tre butiker i Stockholm - Kista.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Detta är en roll för dig som vill utvecklas och arbeta fördjupat med B2B-försäljning inom ett dynamiskt bolag. Som butikssäljare på Hilti arbetar du, precis som våra Account Managers med att skapa långsiktiga kundrelationer. Hilti har fyra olika säljkanaler; E-commerce, innesäljare, butiker och Account Managers. I denna roll är samarbetet över funktionsgränserna en del av vardagen och teamwork är fundamentalt.

Vi kommer att ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik och kundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde. Du får stort utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där du demonstrerar och säljer Hiltis produkter och tjänster. Du arbetar mot tydliga mål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.
 • Du har fullt ansvar för din butik och försäljningen
 • Du äger och driver kundutveckling inom butikens distrikt
 • Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
 • Du får en varierande vardag och skapar en unik och modern butiksupplevelse
Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topp 4 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

VAD ERBJUDER VI?

Hilti har över 15 000 säljare globalt och en organisation i Sverige där över 250 personer arbetar med direkt eller indirekt kundkontakt. Är du rätt person och med viljan att satsa på en säljkarriär inom Hilti är Hilti beredda att satsa på dig. Hilti erbjuder alla verktyg som krävs för att du ska lyckas i rollen, såsom:
 • Robust introduktionsprogram som bland annat inkluderar utbildningsveckor med fokus på vår företagskultur, våra produkter och tjänster samt säljträning.
 • Närhet till närmsta chef där ni tillsammans kommer skapa en individuell utvecklingsplan för att just du ska lyckas i rollen som butikssäljare.
 • Samåkningar med Account Managers för att få en inblick i våra utesäljares vardag.
 • Besök av centrala funktioner (lager, verkstad, kundservice m.m.) för att öka din affärsförståelse och vad som gör Hilti unikt inom branschen.
 • Löpande sälj- och produktutbildningar.
VI ÖNSKAR ATT DU:
 • Har ett genuint intresse av att utvecklas inom professionell försäljning och kundbearbetning.
 • Har ett högt driv samt finner motivation i utmaningar och självutveckling.
 • Kan arbeta självständigt, men uppskattar att ingå och utvecklas i ett team.
VARFÖR SKA DU SÖKA?

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, marknadsmässig lön, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Magnus Kits, Teamleader Hilti Stores på +46 72 242 55 32
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.