Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Ekonom- och Administrationskoordinator Stockholm

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du god organisationsförmåga och gillar att vara spindeln i nätet? Nu söker vi en Ekonomi- och Administrationskoordinator till en kunds räkning, sök tjänsten idag!

Om Tjänsten

I rollen som ekonomi -och administrationskoordinator kommer du att arbeta tätt tillsammans med kanslichefen och ha en kontinuerlig dialog med andra kollegor och externa kontakter. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta ekonomiska arbetsuppgifter, såsom lönehantering, budgetering, leverantörsreskontra och fakturering. Du kommer dessutom att genomföra månads- och årsbokslut genom att göra avstämningar, periodiska bokslut och upprätta årsredovisningar. Du ansvarar även för skatterapportering, inklusive momsredovisning, arbetsgivaravgifter och andra skattefrågor.

Slutligen kommer du att delta aktivt i möten med arbetsutskott och styrelse, inklusive framtagning av kallelser, dagordningar och protokollskrivning.

Vem är du

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av administrativt arbete, gärna i en stödjande roll för ledning eller chefer. Du bör ha en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av lönehantering, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, bokföring, månads och årsbokslut m.m.

Vidare bör du ha mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Det är också viktigt att du har erfarenhet av att organisera möten, evenemang och andra administrativa uppgifter.

För att trivas i denna roll behöver du ha en stark förmåga att planera, prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Vi ser att du har ett analytiskt sinne och ett pragmatiskt tänkande, vilket gör att du kan fatta välgrundade beslut och lösa problem på ett effektivt sätt. Du ska kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar och arbeta effektivt även under press. Vi värdesätter en proaktiv inställning, där du har förmågan att identifiera och lösa problem innan de eskalerar. Att alltid ligga steget före är något vi uppskattar.

Eftersom rollen innebär samarbete med både interna och externa parter, är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och starka kommunikationsfärdigheter. Erfarenhet av Visma och Medius är meriterande.

Vad erbjuds

Här får du chansen att arbeta i en stödjande och utvecklande administrativ roll där din insats är avgörande för att verksamheten ska fungera smidigt. Som Ekonomi- och Administrationskoordinator kommer du att vara med och bidra till viktiga beslut och processer genom att säkerställa att all nödvändig information och dokumentation är på plats. Du får en unik inblick i bygg- och anläggningsbranschen, samtidigt som du utvecklar dina kunskaper och färdigheter inom administration.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren