Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Bolagsekonom till utbildningskoncern i Stockholm

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Till vår kund, en global koncern inom utbildningssektorn söker vi nu dig som vill bli en del av denna fortsatta resa. Du kommer att ansvara för redovisningen i koncernens moderbolag samt de svenska dotterbolagen. Du kommer att självständigt sköta och stämma av månadsbokslut, säkerställa den löpande redovisningen samt upprätta årsredovisningar och deklarationer för de svenska bolagen. Vidare kommer du att vara support till redovisningschefen i samband med olika projekt och rapporteringar samt vara delaktig i revisionsarbetet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Månads- kvartals- och årsbokslut
  • Momsredovisning
  • Årsredovisning
  • Rapportering
Vem är du?

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och har erfarenhet från självständigt redovisningsarbete med bokslutsansvar. Du har en god förståelse för system och kan kommunicera och samarbeta med teammedlemmar inom organisationen. Du har erfarenhet av K3 och skulle du även ha kunskap inom IFRS och koncernredovisning är det meriterande men inte ett krav. Som person är du prestigelös och analytisk och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du har skinn på näsan och kan ta för dig och komma med idéer. Då detta är en global organisation så ser vi det som självklart att ta uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler på Östermalm. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med en god stämning på kontoret och ett företag som erbjuder sociala aktiviteter och en trygg och stabil organisation. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och fortlöpa under 6 månader med god chans till överrektyering direkt till kund efter avslutat uppdrag. Uppdraget är förlagt på heltid och möjlighet till hybridarbete erbjuds.

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär..

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.