Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Nyfikna innesäljare till Telinet!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Telinet Energi startades i Norge 2003 av bröderna Arctander. Vi har funnits i Sverige sedan 2009 och har verkat med en helt egen organisation på plats sedan 2012. Vi vill bidra till bättre miljö, ökad konkurrens och lägre priser på den skandinaviska elmarknaden. Allt vi gör handlar därför om att pressa priserna på förnybar energi. Med en liten, effektiv organisation har vi dessutom lägre kostnader än de etablerade monopolbolagen.

Utöver vår vanliga försäljning av elavtal håller vi just nu på att bygga upp en ny spännande avdelning som kommer att jobba med försäljning av solceller. Därför siktar vi nu på att komplettera vårt redan duktiga säljteam med nya talanger som är redo att kavla upp ärmarna och vara med oss på vår resa!

Om rollen

Vi erbjuder här en tjänst där du får utvecklas som säljare och samtidigt bidrar till en mer hållbar framtid. Som solcellssäljare hos oss kommer du ingå i vårt glada säljteam på Telinet Energi.

Du kommer via telefonsamtal hantera allt från befintliga kunder till varma solcellsförfrågningar från potentiella kunder som är intresserade av att investera i solceller. Du är ett lyhört bollplank där du tillsammans med kunden tar fram unika solcellslösningar.

Din profil

Vi ser att du i första hand är en positiv person som har intresse för att utvecklas. Du motiveras av att överträffa kundernas förväntan lika starkt som du brinner för att ta affärer i hamn.

Vidare är du:
  • Du är ansvarsfull, engagerad och lösningsorienterad.
  • Du känner ägandeskap för dina arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet inom säljaryrket på 1-2 år är önskvärt, med erfarenhet av förtroendeförsäljning.
  • Personliga egenskaper värderas högt, och vi söker en social, driven person med viljan att lära sig.
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas, bland annat genom säljutbildningar för både nya och erfarna säljare, sporrande säljtävlingar, frihet under ansvar och med möjlighet att påverka din inkomst med fast lön + provision.

Vi erbjuder även ett schysst friskvårdsbidrag på 5000 kr och vi är stolta över att vi har en bra teamkänsla och kul på kontoret. Vi har också årliga sommarfester, julfester och roliga afterworks. Vi sitter på fina kontor, centralt på Karlaplan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Telinet med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på - amir@kraftsam.se
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren